image Waarom is online leads genereren zo belangrijk? image Maak een succes van je bedrijf en besteedt online marketing uit

Drop us a line...

Verstuur bericht

3 tips voor het kiezen van een e-mailprogramma

E-mail: we gebruiken het allemaal. Webmaildiensten zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Ze zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken, maar ook nog eens gratis. Ben je op zoek naar een nieuw e-mailprogramma, maar weet je niet welke je moet kiezen? We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om deze reden zetten we drie handige tips voor je op een rij voor het kiezen van een e-mailprogramma. 

Wat is webmail eigenlijk?

Voordat we je meer vertellen over het kiezen van het juiste programma leggen we je nog een keer uit wat webmail eigenlijk is. Je kunt e-mails namelijk met verschillende diensten versturen en het werkt bij elk programma weer anders. Webmail is het ontvangen en verzenden van e-mails zonder een bepaald softwareprogramma. Je kunt overal ter wereld je e-mail openen zonder dat je ergens aan vast zit. Dit is tegenwoordig erg belangrijk geworden, omdat we overal onze e-mails willen kunnen lezen en versturen. 

Verschillende soorten programma’s

Aangezien er veel verschillende soorten e-mailprogramma’s zijn, zetten we graag een aantal populaire diensten voor je op een rij.

 • Gmail.com
  Wil je graag een Google-account aanmaken? Dan werk je met Gmail.com. Deze webmaildienst werkt goed en is geheel aan te passen naar jouw wensen. Je hebt 15 GB opslag.
 • Outlook.com
  Outlook is de webmaildienst van Microsoft. Misschien herinner je Hotmail.com of Live.com nog, deze programma’s heten tegenwoordig Outlook. Het ontwerp is minimalistisch en hierdoor is het erg overzichtelijk.
 • Yahoo.com
  Naast Google en Microsoft heeft ook Yahoo haar eigen maildienst. Deze werkt bijna hetzelfde als Gmail en Outlook en kan geheel worden aangepast naar jouw eigen stijl en wensen.

Hoe werkt het?

Nu je weet wat webmail is en welke verschillende diensten er zijn, is het handig om te weten hoe het nu eigenlijk werkt. Bijvoorbeeld het inloggen bij Ziggo webmail of een andere dienst kan heel gemakkelijk via je desktop, laptop of mobiel. Je logt gewoon in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Zorg ervoor dat je altijd uitlogt op een openbare computer, anders kunnen andere personen gebruik maken van jouw e-mail. Daarnaast kun je e-mail koppelen met je sociale kanalen. Wil je graag meer informatie over webmail en hoe het in zijn werk gaat? Neem dan gerust een kijkje op Onlinewebmailinloggen.nl. Hier vind je alles over mail instellen, inloggen en koppelen aan andere accounts. 

Gerelateerde berichten
 • Alles
 • Op auteur
 • Op categorie