Voorzetramen op het kantoor image Wat is credit management?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een nieuwe auto kopen

Het kopen van een nieuwe auto kan soms als een lastige keuze gezien worden. Er zijn zoveel verschillende soorten, zoveel dingen waar je op moeten letten. Kortom heel veel keuze. Hieronder vind je praktische tips die je helpen bij het kopen van een nieuwe auto, zodat je met veel plezier en zonder spijt kunt genieten van je nieuwe auto.

Kies een auto die bij je past

Het is verstandig om van te voren goed voor jezelf te bedenken waarvoor je je nieuwe auto wilt gebruiken en ook welk model en type je daar het beste bij vind passen. Natuurlijk moet je nieuwe auto niet alleen praktisch zijn en fijn rijden maar het zou ook leuk zijn als hij er naar wens uit zou zien. Bij A-point kun je terecht met al je eventuele wensen en vragen zodat je sowieso een auto vind die goed matched met wat je in gedachten hebt. Bij het kiezen van een nieuwe auto is het ook belangrijk om aan zaken te denken zoals de ruimte en de zitplaatsen, de instaphoogte van de auto, de opties qua uitvoering maar ook het brandstofverbruik en de autokosten zijn belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden voordat je een auto aanschaft.

Kijk goed rond

Een nieuwe auto kun je bij een merkdealer kopen maar ook via verschillende andere kanalen. Je kunt bij autobedrijven op zoek gaan naar een nieuwe auto maar je kunt ook op het internet zoeken naar een autootje dat goed bij je in de smaak valt. Vaak is het wel zo dat een merkdealer qua service en leveringsvoorwaarden voldoet aan de normen die de autofabrikant van dat merk aan de dealers stelt, het is dus verstandig om ook op deze zaken te letten.

Probeer uit

Het uitproberen van een potentiële nieuwe auto is heel erg belangrijk, maak daarom ook een uitgebreide proefrit. Rij over verschillende soorten wegen zodat je een goede indruk krijgt van het rijcomfort en het weggedrag. Let hierbij ook op het instappen, de bediening, de besturing, de hoeveelheid beenruimte, etc.

Onderhandelen

Bij het aanschaffen van je nieuwe auto kun je ervoor kiezen om te onderhandelen over de prijs. Zeker wanneer je ook ervoor kiest om geen auto in te ruilen is er vaak een mogelijkheid om een goede korting te regelen. Je kunt ook onderhandelen over de accessoires en bijvoorbeeld de kosten van het overzetten van enkele apparaten.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie