image Haal met glans je diploma dankzij scriptiehulp! image Advies bij bedrijfsovername nodig? Vraag hulp aan een bedrijfsovername advocaat!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Harde schijf gecrasht? Geen paniek, laat data recovery doen en alles is hersteld!

Een groot deel mensen heeft het al wel eens meegemaakt, je bent aan iets belangrijk aan het werken op je computer wanneer die plots zijn geest geeft. Kans is groot dat er iets aan de hand is met de harde schijf en je misschien alles kwijt bent. Of dat denk je toch. Want niet alles is verloren, zo blijkt. Wanneer je bij ICT kringloop een data recovery laat doen, is de kans groot dat je computer hersteld wordt en je niets van documenten kwijt bent. 

Data recovery 

Wanneer een computer gecrasht is, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. De kans is natuurlijk wel groot dat dit te maken heeft met de harde schijf. En laat dat nu net hetgene zijn waar al je bestanden opstaan waar je aan het werken was. Maar je hoeft niet meteen te panikeren. Een computer die hersteld wordt, kan ook data recovery inhouden. Dit wil zeggen dat letterlijk alle bestanden en gegevens hersteld worden. Dit, omdat vaak bij het herstellen van een harde schijf, de computer volledig leeggehaald moet worden en Windows dus opnieuw geÏnstalleerd moet worden. Vaak kunnen IT’ers bij het terug installeren alle bestanden gewoon terug op je computer zetten.

ICT kringloop 

Dit kan je dus laten doen bij ICT kringloop, maar deze winkel is nog zo veel meer dan alleen maar data recovery. Deze shop geeft computers, laptops en allerlei onderdelen en andere IT toestellen een tweede leven. Denk maar aan printers die kapot lijken te zijn, maar nog hersteld kunnen worden, allerlei onderdelen zoals moederbord, harde schijven voor in laptops en computers. Deze worden binnengebracht bij ICT kringloop, goed nagekeken en hersteld indien mogelijk en daarna voor een zacht prijsje weer verkocht. Je levert dus ook een bijdrage aan het milieu wanneer jij kiest om een tweedehands laptop bij ICT kringloop aan te schaffen!

Goedkoper gesteld 

Als je een tweedehands laptop overweegt, heb je een jaar garantie als je zo’n toestel aankoopt. Dit omdat ze er bij ICT kringloop gewoon zeker van zijn dat alles deftig hersteld is. Op die manier kan jij dus niet alleen met een gerust hart zo’n toestel aankopen, maar ben je ook nog eens een pak goedkoper gesteld dan wanneer je een volledig nieuwe laptop zou kopen. En je mag bovendien je steentje aan het milieu bijdragen niet vergeten!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie