image Wat is een loonadministratie? image Alles over Augmented Reality (AR)

Drop us a line...

Verstuur bericht

Met de AFAS consultant de beste bedrijfsvoering

Hoe groot of klein je onderneming dan ook is, een goede bedrijfsvoering staat of valt door de manier van communiceren. Alle processen moeten zo eenvoudig en optimaal mogelijk ingezet kunnen worden, zodat iedereen snapt wat die moet doen en hoe dit gedaan moet worden. Met de softwarepakketten van AFAS is dit heel eenvoudig. AFAS heeft verschillende pakketten, voor verschillende afdelingen in je onderneming, geschikt voor elk soort onderneming die er maar bestaat. Wil jij nu ook op een professionele manier je bedrijfsvoering met AFAS voor elkaar krijgen, maar ben je zelf niet zo bekend met het programma? Dan helpt de AFAS consultant van DifferIT je graag verder om ervoor te zorgen dat jouw onderneming weer draait als de beste.

Maak gebruik van de AFAS pakketten

De AFAS consultant helpt je graag verder om je bedrijfsvoering zo goed mogelijk op te kunnen zetten en te behouden. Bij DifferIT zijn er verschillende AFAS softwarepakketten beschikbaar, geschikt voor de grote variatie aan afdelingen die je op jouw kantoor kunt hebben. CRM, finance, payroll, HRM functionaliteiten, alles is met AFAS mogelijk. En het werken met deze pakketten is makkelijker dan het kan klinken, dankzij de AFAS consultant.

De AFAS consultant kan je aanraden welke softwarepakketten je nodig hebt, hulp bieden bij hoe deze ingezet kunnen worden en geeft graag consulten over hoe je op de beste manier met je nieuwe software omgaat. Bovendien wordt het hele team van je onderneming getraind, zodat zij na een tijdje alles zelf zonder problemen kunnen uitvoeren. Bij deze trainingen wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan moet worden tijdens het proces en geeft de AFAS consultant tips over waar je op moet letten wanneer er een storing of iets dergelijks blijkt te zijn. De AFAS consultant zal altijd nog voor je klaarstaan, maar het is natuurlijk wel handig als je team zelf ook al met de software kan werken.

Ook geschikt als alleen ondersteuning

De AFAS consultant helpt iedereen in de bedrijfswereld die maar hulp nodig zou kunnen hebben met de AFAS software. Dit kan altijd en op de manier die voor jou het beste past. Je hoeft niet per se je softwarepakket bij DifferIT aangeschaft te hebben om de hulp van de AFAS consultant te krijgen, maar dit is natuurlijk wel handiger omdat de consultant dan een beter persoonlijk advies kan geven van wat jij nodig hebt.

Ben je nu al aan de slag met AFAS software maar heb je alleen hulp nodig? Ook dan staat de AFAS consultant van DifferIT voor je klaar. Zelfs al werk je al een tijdje met AFAS en loop je nu pas ergens tegenaan, dan kan de AFAS consultant je graag en goed van dienst zijn zodat het arbeidsproces weer vlekkeloos verloopt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie