image Naamsbekendheid vergroten door relatiegeschenken doe je zo image 4 voordelen die outsourcingsdiensten voor uw bedrijf opleveren

Drop us a line...

Verstuur bericht

Succesvolle zakelijke lunch organiseren?

Heb je een zakelijke lunch op de planning staan? Dan is het belangrijk om hier zorgvuldig over na te denken hoe je dit gaat organiseren. We helpen je in dit artikel op weg met een aantal tips voor het organiseren van een zakelijke lunch

Juiste locatie kiezen voor zakelijke lunch

De locatie is hierin al behoorlijk bepalend. Wil je lunchen in een ongedwongen sfeer dan kun je beter op zoek gaan naar het juiste restaurant in Alphen aan den Rijn. Hierbij kun je denken aan een teamdag, maar ook wanneer je een contractbespreking hebt met een nieuwe en dit zo veel mogelijk op een neutrale locatie wilt doen. 

Wat is de functie van de lunch 

Vooraf moet ook bedacht worden wat de functie wordt van de lunch. Is het de bedoeling dat het fungeert als een echte pauze-functie? Dan is het ook beter om de lunch op een andere locatie te houden en daarna weer terug te gaan naar de vergaderruimte. Zit de agenda erg vol?  Dan wordt er ook regelmatig voor gekozen om tijdens de lunch door te vergaderen om zo efficiënt mogelijk bezig te zijn. 

Houd rekening met de cultuurverschillen

Bij het organiseren van de lunch moet je wel rekening houden met de verschillende cultuurverschillen in Nederland. De eetgewoontes zijn soms ook anders door een andere cultuur of door het geloof, maar hierdoor dient er wel rekening met gehouden te worden en te zorgen voor voldoende variatie in de lunch. 

Houd rekening met last minute wijzigingen

Bij het organiseren van een zakelijke lunch kun je er eigenlijk vanuit gaan dat alles niet zo loopt als gepland. Wellicht sluiten er op het laatste moment 2 extra gasten of zijn er juist minder. Als je de lunch zelf hebt moet je voldoende inslaan. Als je dit in een restaurant doet is dat al geen probleem meer. Dan kunnen ze gewoon zonder problemen aansluiten.

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie