image 5 tips voor het ontwerpen van een perfect logo image De mogelijkheden van VR voor jouw bedrijf

Drop us a line...

Verstuur bericht

Tips voor een mooi en representatief bedrijfspand

Heb je een bedrijf waar waar klanten op bezoek komen of waar er dagelijks veel mensen langsrijden, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de buitenkant van je bedrijfspand er goed uitziet. (Potentiële) klanten en andere bezoekers zullen als eerste de buitenkant van je pand zien, waar hun al een eerste indruk zullen krijgen van je bedrijf. Een eerste indruk kan je immers maar een keer krijgen, daarom is een representatieve uitstraling belangrijk. Gelukkig heb je veel mogelijkheden waardoor je ervoor kunt zorgen dat dit het geval is, welke zijn dat precies? 

Mooie buitenreclame 

Wanneer je buitenreclame aan je pand hangt, zorgt dat al voor een nette en verzorgde uitstraling. Ook zorgt het ervoor dat je pand makkelijk te vinden is voor bezoekers die voor de eerste keer op afspraak komen, wanneer je pand op een goede zichtlocatie (bijvoorbeeld aan de rand van een snelweg) zit trekt het ook veel bekijks. Je kan dit doen door middel van een groot logo die aan de gevel gehangen wordt, wanneer deze ‘s nachts verlicht kan worden trekt het 24/7 veel bekijks. Je kan bijvoorbeeld ook werken door middel van vlaggen, banners en andere vergelijkbare middelen. 

Een nette parkeerplaats en entree 

Wanneer de bezoeker je bedrijfspand eenmaal heeft gevonden, zal diegene waarschijnlijk ergens moeten parkeren. Bij een goede representatieve uitstraling van je bedrijfspand gaat het niet alleen maar om het gebouw zelf, ook de directe omgeving is hierbij van belang. Wanneer er een parkeerplaats is is het belangrijk om regelmatig te controleren of deze er nog wel netjes uitziet, denk bijvoorbeeld aan losliggende stenen of onkruid. Hetzelfde geldt ook voor de entree van het pand, wanneer je groen voor je pand hebt liggen dan is het belangrijk om minimaal een keer per jaar een tuinbedrijf in te schakelen om dit goed te onderhouden. 

Glasbewassing en gevelreiniging

Het pand zelf moet er aan de buitenkant natuurlijk ook gewoon mooi uitzien, middels glasbewassing en gevelreiniging kan je hiervoor zorgen. Dit zijn wel handelingen die je aan een ervaren en specialistisch schoonmaakbedrijf moet uitbesteden, gelukkig zijn er veel van zulke bedrijven in Nederland te vinden. Dus of je nu een bedrijf in glasbewassing in Tilburg of in Amsterdam zoekt, er zit er altijd wel eentje in de buurt. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie