image Soorten bureaus binnen de recruitmentbranche image Waar je op moet letten bij het verkrijgen van zakelijk krediet

Drop us a line...

Verstuur bericht

Vergaderen op een inspirerende locatie

Het is bijna onmogelijk om goed samen te werken in een team zonder regelmatig te vergaderen. Vaak vinden vergaderingen plaats op kantoor tussen alle andere werkzaamheden door. Veel werknemers zien de vergaderingen als tijdrovend en niet effectief. Om hier verandering in te brengen kan je het best gaan vergaderen buiten op een inspirerende locatie. Maar waarom is vergaderen buiten de deur beter en wat zijn de voordelen? Om dit duidelijk te maken heb ik de top 3 voordelen op een rijtje gezet:

Wekt inspiratie op

De belangrijkste reden om buiten de deur te werken is dat een nieuwe omgeving inspirerend werkt. Het laat mensen out-of-the-box denken omdat ze uit hun comfortzone stappen. Er worden over het algemeen betere en zeker creatievere oplossingen voor problemen gevonden. Een inspirerende vergaderlocatie is dus erg belangrijk.

Minder afleiding

Collega’s die even snel tussen een vergadering komen om een “belangrijke” vraag te stellen verstoren vaak een vergadering. Een vergaderruimte buiten je kantoor dwingt iedereen om daadwerkelijk bezig te blijven met het onderwerp van de vergadering en dat ze niet andere werkzaamheden tussendoor gaan uitvoeren. Bij veel vergaderlocaties wordt er voor koffie, thee en eten gezorgd en hoeven de vergaderingen hiervoor niet doorbroken te worden.

Het is effectief

Veel werknemers klagen regelmatig over de effectiviteit van de vergadering. Het lukt ook weinig mensen om een duidelijke agenda aan te houden tijdens de vergadering. Een externe locatie wordt voor een bepaalde tijd gehuurd en maakt het makkelijker om aan een vaste agenda te houden. Iedereen die naar de locatie komt, komt alleen om te vergaderen en weet waar ze aan toe zijn.

Ben jij het vergaderen in je kantoor ook wel zat? Probeer dan een keer om te vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie in Utrecht en ervaar het effectieve vergaderen zelf.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie