image Wat kost een marketingbureau? image De boekhouding van je eigen bedrijf doen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Welke smartphone past bij jou?

Motorola edge 20 lite

Vaak heb je als ondernemer andere wensen of behoeftes voor een smartphone dan de gemiddelde smartphone gebruiker. Zo is het bijvoorbeeld handig dat het toestel geschikt is voor dual sim zodat je de telefoon zowel voor zakelijke doeleinden als voor privédoeleinden tegelijkertijd kunt gebruiken. Zo’n toestel is bijvoorbeeld de Motorola edge 20 lite, De Motorola edge ‘draait’ op het Android besturingssysteem. Via de Google Play Store kun je voor de Motorola edge een eindeloze reeks aan apps downloaden, die speciaal zijn ontwikkeld voor Android. Hiermee kun je jouw telefoon inrichten zodat je beschikt over de functionaliteiten die voor jou en je bedrijf van belang zijn. Veel van deze apps zijn gratis, voor sommige zul je moeten betalen. De Motorola edge heeft 128 GB-geheugen, 8 GB RAM, een 6,7” OLED scherm en een 108 MP Camera.

Apple iPhone SE 2020 64GB

De Apple iPhone se 2020 64gb heeft ook een dual sim, net als de Motorola edge. De iPhone se 64gb is een betaalbare en up-to-date iPhone zonder al te veel poespas. De iPhone draait op het iOS besturingssysteem van Apple. Dit is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem, met veel keuze in apps. Het Android systeem biedt wel meer mogelijkheden voor eigen instellingen, maar de standaardinstellingen van de iPhone zijn zo goed gekozen dat die over het algemeen meer dan voldoende zijn. De iPhone se 2020 64gb heeft 64gb geheugen, 3 GB RAM, een 4,7” scherm en een 12 MP Camera. Dankzij de A13 Bionic chip heeft de iPhone SE een ongekende power voor apps, games en fotografie. Met een batterij die lang meegaat en de waterbestendigheid van het toestel is dit alles wat je als ondernemer verlangt van een iPhone in een handzaam formaat.

Welk type abonnement is geschikt voor jou?

Zowel voor de Motorola als voor de iPhone kun je bij Simyo terecht voor een abonnementen met of zonder levering van toestel. Als je kiest voor een sim only abonnement krijg je geen toestel. Kies je voor een 2-jarig abonnement dan kun je zelf betalen of je het toestel in één keer koopt of per maand afbetaald. Je kunt ook een deel van de kosten van het toestel in één keer betalen en het resterende bedrag maandelijks aflossen. Hoe hoger het bedrag dat je in één keer betaald, hoe lager 24 maanden lang de kosten zijn. Na 24 maanden heb je het toestel afbetaald en vervallen deze kosten waardoor je abonnementskosten dalen. Naast de keuze uit verschillende abonnementen kun je bij Simyo ook zelf je internet bundel én je bel / sms-bundel samenstellen. Heb je KPN-internet thuis? Dan verdubbelt Simyo gratis je bundels met Simyo Compleet.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie