image In 3 stappen de beste magazijninrichting image Belangrijkste voordelen van het huren van een vergaderruimte in Arnhem

Drop us a line...

Verstuur bericht

4x soorten enveloppen die je als bedrijf moet hebben

Als bedrijf zul je waarschijnlijk veel post verzenden. En hoewel heel veel digitaal gaat, zijn er nog steeds veel bedrijven die de post op papier verzenden. Wanneer je regelmatig brieven of documenten op de post doet is het belangrijk om hiervoor de juiste enveloppen te gebruiken. Hier vind je dan ook een overzicht van 4 soorten enveloppen die als bedrijf moet hebben voor de verzending van documenten.

1: Bordrug enveloppen

In de eerste plaats zijn bordrug enveloppen een must op ieder kantoor. Een bordrug envelop is ideaal voor het verzenden van lichte en platte documenten die netjes moeten blijven. Als een document niet gevouwen mag worden gebruik je hiervoor geen kleine envelop maar doe je dit in een bordrug envelop. Deze envelop heeft een kartonnen achterzijde waardoor er sprake is van meer stevigheid dan bij een gewone envelop.

2: Monsterzak enveloppen

Het gebruik van monsterzak enveloppen is de beste keuze wanneer je meerdere documenten in een keer wilt verzenden. Denk hierbij aan een stapel papier. Maar ook het verzenden van een klein pakket of geschenk kan in deze envelop. De monsterzak envelop heeft een handige stripsluiting en is verkrijgbaar in meerdere formaten.

3: Luchtkussen enveloppen

Een luchtkussen envelop is een type envelop dat aan de binnenzijde is voorzien van bubbelplastic. Op deze manier is een klein voorwerp extra goed beschermd en weet je zeker dat deze heel aankomt op de bestemming. Het verzenden van kwetsbare of breekbare voorwerpen is dan ook goed mogelijk met luchtkussen enveloppen.

4: Diverse maten enveloppen

Zorg ervoor dat je enveloppen aanschaft in meerdere maten. Op deze manier heb je voor ieder type post de perfecte envelop en verzend je dit op een nette en professionele manier. Laat je enveloppen bedrukken met je bedrijfslogo voor een extra mooie uitstraling: dit kun je gemakkelijk en snel online regelen. Ontdek het zelf!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie