image Bespaar veel tijd met behulp van spraakherkenningssoftware image 4x soorten enveloppen die je als bedrijf moet hebben

Drop us a line...

Verstuur bericht

In 3 stappen de beste magazijninrichting

Wil jij een goedlopend bedrijf opzetten? Een van de belangrijkste stappen die je moet zetten is het inrichten van een goed magazijn. In een magazijn sla je niet alleen de goederen op, maar zet je ze ook klaar voor verzending naar klanten. Het is dan wel zo slim om ervoor te zorgen dat de magazijninrichting goed is geregeld. Ga je voor een palletstelling of kies je voor een van de andere opties? Lees hier hoe je in 3 stappen een goede magazijninrichting kiest. 

Stap 1: Bekijk de ruimte

Je mogelijkheden worden grotendeels bepaald door de ruimte in het magazijn. Het is daarom belangrijk om eerst te kijken naar de omvang van het magazijn: op basis hiervan bepaal je wat voor soort magazijnstellingen hier het beste bij passen. Een groot voordeel is dat voor iedere ruimte een goede stelling te vinden is. Daarom ben je altijd in staat om de juiste magazijninrichting te kiezen. 

Stap 2: Kies een magazijnstelling

Er zijn veel verschillende soorten magazijnstellingen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een palletstelling, maar zijn er ook andere mogelijkheden. Wat voor jouw magazijn de beste keuze is, is afhankelijk van de goederen die opgeslagen worden. Een draagarmstelling is ideaal wanneer je te maken hebt met lange, zware goederen. Een legbordstelling is verkrijgbaar in zeer veel uitvoeringen en is daardoor zeer effectief en flexibel. Bekijk jouw mogelijkheden voor een overzichtelijk magazijn. 

Stap 3: Vraag offertes aan

Het is daarnaast belangrijk om voor meerdere opties offertes aan te vragen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van je mogelijkheden en ben je in staat de beste keuze te maken. Een magazijnstelling kan op talloze manieren ingezet worden: het is aan jou om hierin te bepalen hoe jij de stellingen op een flexibele en effectieve manier gaat inzetten. Ontdek alle opties voor jouw magazijn en ervaar zelf de voordelen!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie