image Voordelen van inductie kookplaat kopen image Zonder verspillen stoken met Pelfin houtpellets

Drop us a line...

Verstuur bericht

4x voordelen van elektrische vloerverwarming

Weet je nog niet goed wat voor soort verwarming je in je nieuwe huis wilt plaatsen of ben je geïnteresseerd in het plaatsen van elektrische vloerverwarming? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voordelen waar je mee te maken krijgt. Zo kun je voor jezelf bepalen hoe interessant het is om voor dit type verwarming te kiezen. Hier vind je een overzicht van de 4 grootste voordelen.

1: Overal in huis aanleggen

Het maakt niet uit waar je deze verwarming wilt plaatsen, want het is mogelijk om het overal in huis te plaatsen. Wil je de woonkamer van genoeg warmte voorzien of wil je juist een warme vloer in de badkamer? Het is door het hele huis mogelijk om vloerverwarming te plaatsen.

2: Altijd warmte

Een heerlijk idee; altijd warmte in huis wanneer je hier behoefte aan hebt. Je hebt bijvoorbeeld nooit last van koude plekken waar het niet warm wil worden. De warmte van een vloerverwarming wordt over infraroodverwarming verspreid: zo is het overal even warm. Wil je wel verschillende warmtes in huis? Dan kun je kiezen voor vloerverwarming dat je opdeelt in zones.

3: Minder verspreiding van stof

Een van de grootste voordelen van vloerverwarming is dat je veel minder last hebt van stofverspreiding. De verwarming in de vloer produceert stralingswarmte, die de luchtvochtigheid en luchtcirculatie verlaagt. Dit zorgt ervoor dat je minder last hebt van stof: ideaal voor wanneer je last hebt van allergie.

4: Meer veiligheid voor kinderen

Met elektrische vloerverwarming hoef je niet bang te zijn dat kinderen zich aan radiatoren verbranden. Vooral voor kleine kinderen is vloerverwarming extra veilig: ze kunnen ongestoord op ontdekkingsreis door het huis. Behalve de warmte kunnen ook harde randen van verwarmingen gevaarlijk zijn. Met een vloerverwarming kies je voor het ideale alternatief.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie