image 4x voordelen van elektrische vloerverwarming image Online Volvo velgen kopen: dit zijn de voordelen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zonder verspillen stoken met Pelfin houtpellets

Heb je een houtkachel en wil je toch zo milieubewust mogelijk hiermee omgaan? Kies dan voor Pelfin houtpellets. Bij Pelfin wordt in iedere stap getracht zo min mogelijk te verspillen. Ook het milieu belasten wordt tot een minimum beperkt in alle aspecten van het proces. Of het nu gaat om de productie of de levering, het milieu en duurzaamheid staan bij Pelfin houtpellets op nummer 1. Dat begint al bij het verwerken van de houtpellets. Die worden namelijk gemaakt van geperst zaagsel. Dit zaagsel wordt opgehaald bij fabrieken en processiebossen in de Benelux en Duitsland.

Milieubewust traject

Van die locaties wordt het zaagsel naar lokale fabrieken gebracht. In die fabrieken wordt het zaagsel geperst tot Pelfin houtpellets. Door alles op korte afstanden en meer lokaal te doen, wordt een hoop bespaard. Ook het distribueren van de Pelfin houtpellets wordt zo milieubewust mogelijk gedaan. Je koopt Pelfin houtpellets bijvoorbeeld in zakken van 12,5 kilo. Deze passen volledig in het pelletreservoir van een kachel. Zo blijft er geen restje over en kan de zak direct weggegooid worden. Voor particulieren is dit ideaal, maar er zijn andere mogelijkheden als je Pelfin houtpellets wil verkopen.

Verkopen van houtpellets

Dat kan in principe ook iedereen doen. Of je nu een winkel of een webshop hebt, maakt niet uit. Zelfs als je deze niet hebt, kan Pelfin je ondersteunen bij je webshop. Als verkoper kun je bijvoorbeeld pallets met houtpellets in zakken verkopen. Op zo’n pallet passen 84 zakken. Andere opties zijn grote zakken van 500 kilo of 1000 kilo aan houtpellets. Tot slot is er de mogelijkheid om Pelfin houtpellets te laten storten. Dit gaat niet per gewicht, maar per kubieke meter.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie