image 3x waarom zonnepanelen zakelijk een slimme keuze zijn image Een huis renoveren, waar moet je rekening mee houden?

Drop us a line...

Verstuur bericht

5 manieren om online geld te verdienen

online geld verdienen

Het genereren van extra inkomsten naast je huidige baan is altijd welkom. Het internet biedt een aantal mooie manieren om wat extra geld bij te verdienen of zelfs een volledig inkomen te genereren. Alleen: welke manier werkt het best? Of wat kun je verkopen om geld te verdienen als je producten wilt verkopen? Vandaag zetten we een aantal tips om online geld te verdienen op een rijtje.

1: Blog over je hobby’s

Hoewel het succes van een blog niet te garanderen is, kan een blog wel leuk zijn om extra inkomsten te vergaren. Als je met passie en toewijding gaat bloggen over een onderwerp dat je aanspreekt, bestaat de kans dat je steeds meer lezers krijgt. Meer lezers betekent meer aandacht van bedrijven, die met je willen samenwerken middels reclame, sponsoring of gratis producten. Een blogwebsite zet je tegenwoordig eenvoudig op. 

2: Word undercover agent

Helaas, geen échte undercover agent die criminelen opspoort. Maar wél een undercover agent die als ‘geheime shopper’ grote en kleine winkels bezoekt om te kijken hoe het gesteld is met de customer service aldaar. Je kunt online op zoek gaan naar winkels die nog geheime shoppers vragen. Een andere optie is om online betaalde recensies over bedrijven te schrijven.

3: Bezoek cashback-sites

Betaald krijgen om spullen te kopen die je normaal toch al zou aanschaffen. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar cashback-websites doen precies dat. Door via hun platform naar een webwinkel te gaan, kun je uiteindelijk (een deel van) je aankoopbedrag terugvragen. En dat terwijl je dus nog steeds besteld bij de webwinkel waar je altijd al bestellingen plaatst. Het enige wat je moet doen om hier geld aan (terug) te verdienen, is een aantal extra clicks via deze externe partner.

4: Ruim je huis op

Iedereen heeft een aantal spullen in huis waar ze eigenlijk niets meer mee doen. Dat is zonde van de ruimte en kan geld opleveren! Maak foto’s van de producten, schrijf er een bericht bij en zet ze online op verschillende veiling- of marktplaatssites. Zo maak je een ander blij, verdien je er zelf een leuk zakcentje aan en draag je meteen bij aan een betere wereld door je producten te recyclen.

5: Verkoop online producten

Opstarten als platformverkoper kent iets meer risico’s dan de vorige opties, maar kan je daarentegen ook een flinke extra zakcent opleveren. Het enige wat je nodig hebt, is een klein startkapitaal, een populair product waar nog weinig concurrentie is en een beetje bedrijfsmatig inzicht. Overweeg je dropshipping? Gebruik dan de tool van e-pickr om precies te weten welke producten interessant zijn. Zo kun je eenvoudig een succesvolle dropshipping business opzetten.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie