Planning control U ontvangt een beëindigingsovereenkomst, wat nu?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Anti reclame knop op Facebook

Facebook is van plan om het mogelijk te maken voor gebruikers van de mobiele Facebook app om reclame weg te kunnen klikken. De bedoeling van Facebook is dat gebruikers de reclame gedeeltelijk of helemaal weg kunnen klikken. Er is veel frustratie onder gebruikers  van de App door de grote hoeveelheid van reclame’s die tevoorschijn komen als de App gebruikt wordt.

Facebook gaat het eerst voor de iOS gebruikers een oplossing verzinnen voor dit probleem. Op welke manier Facebook dit probleem gaat aanpakken is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk komt er een knop waarmee reclame van de newsfeed wordt verwijderd. Het is nog niet duidelijk of je hiermee helemaal geen reclame meer op Facebook ziet. Waarschijnlijk zal er altijd reclame te zien zijn op Facebook, aangezien dit een inkomstenbron van Facebook is. Als er minder advertenties getoond worden, is het voor adverteerders niet meer interessant om hierin te gaan investeren.

Maar Facebook gaat in ieder geval een oplossing verzinnen om het gebruiksgemak te verbeteren. Ook voor de Android toestellen wordt er gewerkt aan dit probleem. Maar Facebook zal altijd nog rekening houden met de adverteerders, dus een app waar helemaal geen reclame meer getoond wordt zal er niet snel komen.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Social Media om te adverteren, wilt u ook meer reclame maken dan kunt u advies vragen aan WeTalkSEO, zij kunnen samen met u helpen aan een oplossing om uw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag