image Een slimme indeling voor het kantoor image FFP2 maskers correct gebruiken

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat zijn de beste fietsmerken

Verschillende soorten fietsen

Fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Het aanbod is zo divers dat er altijd wel iets te koop is dat bij jou past.

Hieronder een aantal voorbeelden.

Gewone fietsen

We hebben natuurlijk de gewone alledaagse heren en damesfietsen. Vaak zijn deze voorzien van een aantal versnellingen om het fietsen van makkelijker te maken.

Sportieve fietsen

In de categorie sportieve fietsen kun je veel kanten op. Zo zijn er mountainbikes. Hiermee kun je op avontuur op de wat meer ruigere paden.

Ben je meer van het kilometers trappen op het asfalt en de klinkers? Dan kun je overwegen om een wielrenfiets te kopen.

Duo fietsen

Lijkt het je leuk om met zijn tweeën op één fiets te zitten? Dan is de tandem een uitkomst. Overigens kun je dan nog een stapje verder gaan en kiezen voor een bierfiets. Hierop kun je met meerdere mensen tegelijk zitten en genieten van een ritje.

Verschillende merken

Hierboven hebben we al een aantal type fietsen genoemd. Maar als je het soort fiets dat je hebben wilt alweer moet je nog een keuze maken. Er zijn namelijk ook verschillende merken in de fietsenwereld.

Wat zijn nou de beste fietsmerken? Dat zijn er een aantal.

De ouwe, trouwe gazelle is een echt goede fiets. Deze fiets van Nederlandse makelij staat garant voor vele jaren fietsplezier. Gazelle heeft bovendien een goede service die landelijk gedekt is.

Batavus is ook een zeer degelijk en goed merk. Batavus heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkelt qua elektrische fietsen. Het is een goede fiets en bovendien een leuke fiets om te zien.

De derde die we willen noemen is de Stella. Ook Stella heeft een breed aanbod aan elektrische fietsen. De Stella is een heel stijlvolle fiets.

Fietsenwinkel

Wil je wel eens kijken bij een fietsenzaak om ideeën op te doen? Dan kunnen we Fietsenzaak Carl Veeke tweewielers aanbevelen. Bij fietsenzaak Carl Veeke tweewielers vind je een breed assortiment aan verschillende fietsen van diverse merken. Klik hier voor het aanbod en de service die Carl Veeke jou biedt.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie