Partner niet altijd op de hoogte boekhouding Gaan humor en reclame wel samen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Boxspring zonder matras kopen

In de huidige economische omstandigheden proberen consumenten het ligcomfort en/of uiterlijk van hun bestaande bed of boxsprings te verbeteren zonder grote aanschafkosten. Dit geldt dan ook voor zakelijke klanten als hotels, pensions, vakantieparken en bed & breakfasts die hun gasten een goede nachtrust toewensen in een boxspring met een luxe uitstraling zonder al te hoge investeringskosten.

Dit kan op verscheidene manieren:

  • Je koopt een nieuw boxspring onderstel. Dit kan een vlakke uitvoering maar ook een elektrische verstelbare uitvoering zijn. Je behoud jouw huidige matrassen als deze nog voldoende ondersteuning geven.
  • Je kunt ook overwegen om op de bestaande matrassen nog een nieuw topdekmatras te leggen, hierdoor wordt het ligcomfort nog verder verbeterd. Deze toppers zijn voor een verstelbare boxspring met 1 of 2 splits verkrijgbaar. Je hebt geen last van de middennaad, maar kunt toch onafhankelijk van elkaar het hoofd- en voeteneind bewegen. Een topper zorgt er ook voor dat de levensduur van het huidige matras nog verder wordt verlengd.
  • Je schaft een los hoofdbord aan. Deze zijn in alle maten en diktes met of zonder knopen verkrijgbaar. Het hoofdbord bepaalt voor een groot percentage het uiterlijk van je boxspring. Je zult ervaren of het lijkt dat je slaapkamer een complete metamorfose heeft ondergaan. Voor zakelijke klanten geldt dit natuurlijk ook. Een kleine investering met een grote ‘Return on investment’.
Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie