Je administratie op orde geeft rust binnen je organisatie Wat is payroll

Drop us a line...

Verstuur bericht

Creditcoach.nl

Als u meerdere en te dure leningen heeft afgesloten, kunt u deze bij Creditcoach omzetten naar 1 overzichtelijke nieuwe lening. Zij lossen voor u dan de huidige te dure leningen af en zeggen deze op. Dit is een service die men kosteloos voor u realiseert. Een partij en een lening. Dit werkt veel overzichtelijker en geeft duidelijkheid en rust.Betrouwbaarheid en zekerheid. Dat zijn de trefwoorden die Creditcoach goed omschrijven. Bij vervelende, onvoorziene persoonlijke omstandigheden heeft u al meer dan genoeg aan uw hoofd. Op dat moment wilt u zich niet bezighouden met zaken die het aflossen problematisch kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld het overlijden van een familielid. Hiervoor bieden Credit Coach een goede bescherming.

Creditcoach.nl, eerlijk en transparant

Credit Coach is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs. Uiteraard beschikt men over een vergunning van de AFM. De AFM (Autoriteit Financiële Markten) bevordert eerlijke en transparante financiële marken en houd namens de Nederlandse overheid strikt toezicht op de financiële markten. Daarnaast houdt men zich uiteraard strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. U kunt er zeker van zijn dat men veilig en discreet met uw privacy gevoelige informatie omgaan. Elke aanvraag is onderhevig aan acceptatie criteria en aan toetsing en registratie bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.
Financieel Pakhuys Brabant is mede handelend onder de namen Autofinancier en Credit Coach is een allroud dienstverlener. Zij informeren u over leningen, hypotheken, pensioenen via het Financieel Levensloop Plan, autoverzekeringen en andere verzekering voor uw huis of uw leven.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie