image Generatie Z en schulden: wat is de verhouding? image 3 belangrijke elementen op je LinkedIn-profiel

Drop us a line...

Verstuur bericht

De goede ervaringen met zakelijke energie

De energiebehoeftes van een onderneming zijn groot: zelfs bij relatief kleine bedrijven is het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteedt aan de zoektocht naar een degelijke energiecontract. Kiezen voor zakelijke energie is vanzelfsprekend, juist omdat er tal van voordelen aan verbonden zijn voor bedrijven.

Wat vertellen ervaringen zakelijke energie ons nu precies? Een overzicht daarop is belangrijk als je er als onderneming het beste uit wil halen!

Positieve ervaringen zakelijke energie

Zakelijke energie heeft heel wat te bieden op verschillende vlakken, voor elke onderneming. Het volgende overzicht maakt dat duidelijk:

1. Zakelijke energie biedt financieel voordeel

Eerst en vooral kan je genieten van een financieel voordeel als je kiest voor een zakelijk contract. Niet enkel omdat je een duidelijker beeld hebt van je verbruik, en dit dus ook kan aanpassen aan de behoefte, maar ook omdat veel aanbieders all-in contracten hebben met korting. Op die manier beschik je over zowel gas als stroom bij één en dezelfde leverancier – en dat maakt je energieverbruik zowel transparanter als goedkoper!

2. Zakelijke energie past bij elk soort onderneming

Of het nu gaat om een kleine bakker of een enorme winkelketen die in het hele land bekend is, zakelijke energie is schaalbaar naar alle noden. Zo is het mogelijk om enkel te kopen wat je echt nodig hebt, en daardoor bespaar je dus nog meer!

3. Zakelijke contracten bestaan in verschillende vormen

Ook is het mogelijk om bij zakelijke energie te kiezen tussen uiteenlopende contracten. Meestal kiest men voor een all-in contact, in plaats van een gewoon contract – zoals reeds werd vermeld.

Daarbij kan je ook kiezen tussen een vast of een variabel contract. Een vast contract is uniek in die zin dat de prijs altijd vastligt, ook al stijgt of daalt die op de markt. Bij een variabel contract beweegt de prijs die je zelf betaalt dan weer mee met de marktprijs, waardoor je elke maand een andere rekening zal krijgen. Beide bieden hun voordelen, afhankelijk van je prioriteiten én de huidige stand van zaken in de energiemarkt.

Zakelijke energie, méér halen uit je onderneming

Het spreekt voor zich dat je met zakelijke energie heel wat kan doen – of je nu een kleine zelfstandige, of een heuse multinational bent. Bovenstaand overzicht bewijst dat ervaringen zakelijke energie vooral positief zijn – en dat maakt het voor zij die nog twijfelen dan ook veel gemakkelijk om de knoop door te hakken!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie