image Tips om je financiële carrière te starten image Snel en eenvoudig uw kerstpakketten bestellen

Drop us a line...

Verstuur bericht

De juiste kantoorvloer kiezen

Ben je van plan binnenkort het kantoor te gaan renoveren? De vloer is hier dan ook een groot onderdeel van. Bij het kiezen van een vloer zijn natuurlijk ontzettend veel keuzes en afwegingen die je moet maken. Om je wat te helpen geeft Cibo Vloeren een aantal tips voor het kiezen van de juist vloer op kantoor. 

Wat wil je precies uitstralen 

Dit artikel lees je natuurlijk omdat je niet exact weet wat je wilt. Bij het kiezen van een nieuwe vloer voor kantoor hoef je natuurlijk ook niet exact te weten wat voor vloer je gaat kopen. Heeft je kantoor wat donkere kleuren dan is het wel verstandig een vloer te nemen met een lichtere kleur. Dit kan uiteraard ook andersom. Het nemen van een lichte vloer betekent ook direct dat de kans op vlekken op de grond zal toenemen.

Voor welke materialen kan ik kiezen?

Bij het kiezen van een vloer zijn er behoorlijk wat verschillende materialen waar je uit kunt kiezen. Het is hierbij echt wel belangrijk te beseffen dat je op zoek gaat naar een vloer voor op kantoor en dus niet in je huiskamer. Deze vloer hoeft dus ook niet het gevoel te geven dat je in de woonkamer zit. Daarom vallen vaak tapijt en een houten vloer al af. Hout valt vooral af omdat het veel geluid maakt. De meest ideale vloer op kantoor is een PVC vloer. Een PVC vloer voldoet namelijk aan bijna alle eisen die gesteld worden bij een kantoor. Daarnaast is het ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken. 

Welke kleur vloer kies je?

Op kantoor is het vaak beter een wat donkere vloer te nemen. Dit wil niet zeggen dat deze zwart moet zijn. Een donkere vloer zorgt er echter wel voor dat het beste vuil niet opvalt. Op het kantoor loopt het personeel natuurlijk constant heen en weer en van buiten naar binnen. Naast het personeel zullen hier natuurlijk ook de nodige klanten komen. Hierdoor is het belangrijk om als kantoor altijd een verzorgde indruk te kunnen achterlaten. Hierdoor is het makkelijker een wat donkere vloer te nemen.

Vloerverwarming?

Het laatste punt waar je op kunt letten is of je wel of niet vloerverwarming wilt hebben voor op kantoor. Dit is natuurlijk niet zozeer voor jezelf, maar wel voor je personeel een toegevoegde waarde in de winter.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie