image De juiste kantoorvloer kiezen image Een website laten maken of ga je zelf aan de slag?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Snel en eenvoudig uw kerstpakketten bestellen

kerstpakketten bestellen

Is het tijd voor kerstpakketten bestellen? Dan bent u bij een online webwinkel aan het juiste adres. Profiteer van een ruim assortiment en uitstekende voorwaarden en laat de kerstpakketten eenvoudig thuis bezorgen. Wilt u meer informatie over de verschillende thema’s, groottes en prijsklassen? Lees dan gauw verder.

 

Kerstpakketten online bestellen

Wanneer u kerstpakketten gaat bestellen, is het belangrijk goed na te denken over wat uw werknemers leuk zouden vinden. Dit is heel erg afhankelijk van de kenmerken van uw personeelsbestand. Bestaat de groep voornamelijk uit jonge of oudere mensen, mannen of vrouwen, sportieve of creatieve mensen, enzovoort. In een webwinkel vindt u voor elk van deze doelgroepen een leuk pakket.

 

Verschillende thema’s

Online winkels bieden vaak honderden opties aan. Om het wat makkelijker te maken om uw kerstpakketten te bestellen, zijn de verschillende mogelijkheden opgedeeld in thema’s. We hebben hieronder een kort overzicht gemaakt van de populairste thema’s, om u een idee te geven van uw opties:

 • Reizen: u kunt leuke kerstpakketten bestellen met het thema reizen. Deze pakketten bevatten lekkere snacks, handige camping benodigdheden en een stevige (koel)tas.
 • Wellness: deze kerstpakketten zijn geheel gericht op ontspanning. In de doos vindt u onder andere lekkere douchegels, scrubs, geurkaarsen en andere wellness-producten.
 • Eten: pakketten in deze categorie bevatten veel snacks, wijn, keukenmachines en pannen. Het is mogelijk om de alcoholische dranken in deze pakketten om te ruilen met non-alcoholische dranken. Wel zo handig als niet al uw werknemers ouder dan 18 jaar zijn.
 • Verrassing: het verrassingspakket is ieder jaar weer een grote favoriet. De pakketten bestaan voor 80% uit voedingsmiddelen en voor 20% uit niet-voedingsmiddelen. Wanneer u deze kerstpakketten besluit te bestellen, kunt u verwachten dat niet alle dozen in de order hetzelfde zijn. Het blijft dus een verrassing wie wat ontvangt.

 

Naast deze populaire thema’s zijn er nog veel meer opties om uit te kiezen. We raden u aan ze allemaal even rustig te bekijken op de website, voordat u uw kerstpakketten gaat bestellen.

 

Laat uw werknemers zelf kiezen

Vraagt u zich af of u kerstpakketten kunt bestellen die voor al uw werknemers interessant zijn? Dan is het misschien een goed idee om iedereen zelf te laten kiezen. Met het handige keuzeconcept geeft u uw werknemers de mogelijkheid om te kiezen uit meer 1000 cadeaus. Dit werkt als volgt:

 1. U stuurt de werknemers een unieke inlogcode voor een gepersonaliseerde webshop.
 2. Elke werknemer kan op basis van een puntensysteem één of meerdere cadeaus uitzoeken.
 3. Deze cadeaus worden dezelfde dag nog verzonden.
 4. Iedereen heeft gegarandeerd een leuk kerstcadeau.

 

Klinkt goed, toch?

 

De bestelvoorwaarden

Wanneer u besluit uw kerstpakketten online te bestellen, profiteert u vaak van aantrekkelijke bestelvoorwaarden. Ten eerste kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de bestelling pas na levering te betalen. Zo kunt u eerst nog even controleren of alles wel naar wens is, voordat u het bedrag overmaakt. Bovendien betaalt u bij bestellingen die boven een bepaald bedrag komen binnen Nederland geen verzendkosten. Tot slot ontvangt u als besteller soms ook nog eens een bonus cadeau. Hiermee kunt u afhankelijk van het totaalbedrag van uw bestelling een gratis product naar keuze uit de webshop bestellen.

 

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Gerelateerde berichten
 • Alles
 • Op auteur
 • Op categorie