image Relatiegeschenken voor de beste klantenrelaties image Waar kun je op besparen in je winkel?

Drop us a line...

Verstuur bericht

De voordelen van een refurbished iPhone 7

IPhones zijn al erg lang populair en dit blijven ze nog steeds. Bijna iedereen wil graag een iPhone. Op dit moment is de iPhone 7 erg populair. Echter is het kopen van een nieuwe iPhone erg duur. Daarom is er nu de refurbished iPhone. Dit is een toestel die al is gebruikt, maar die wordt verkocht met dezelfde kwaliteitseisen als een nieuwe mobiele telefoon van Apple. We zetten de voordelen hiervan voor je op een rijtje.

Zo goed als nieuw

Het eerste voordeel van een refurbished iPhone 7 is dat de kwaliteit wordt gegarandeerd. Dit is zeker niet het geval als je bijvoorbeeld op Marktplaats een tweedehands toestel koopt. Een refurbished model is volledig nagekeken qua hardware en software. Het toestel wordt nagelopen door professionals om eventuele kapotte of versleten onderdelen te vervangen. Technische aspecten van de telefoon worden ook nog nagekeken door robots, waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt. Echter kunnen nog goede onderdelen erin blijven zitten, dit merk je dan ook in de prijs. De batterij van de iPhone wordt vervangen en de nieuwste versie van iOS wordt erop gezet, zodat je direct aan de slag kan met de Apps die jij wil. Soms krijg je ook nog gratis nieuwe accessoires voor het opladen bij je toestel. Voor verkoop wordt de iPhone ook nog gereinigd. Hij is dus in feite zo goed als nieuw.

Goedkoper en garantie

Je denkt misschien dat een telefoon die zo goed als nieuw is niet verkocht kan worden voor een stuk lagere prijs. Maar niets is minder waar. Het scheelt enorm in prijs of je een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone koopt. Dit kan oplopen tot wel honderden euro’s, wat natuurlijk verschilt per model. Ook zit er garantie op refurbished iPhones, zo ook op de redelijk nieuwe iPhone 7. Vaak is dit een garantie van 1 of 2 jaar. Eigenlijk heb je met een refurbished iPhone 7 dus alle voordelen van een nieuw model, maar dan voor een lagere prijs. Vaak kiezen mensen voor een andere telefoon dan een iPhone omdat ze Apple te duur vinden. Met een refurbished toestel is dit niet meer nodig.

De iPhone 7

Kiezen voor een refurbished iPhone 7 is dus een hele goede optie. Een mooi voorbeeld van de iPhone 7 is de iPhone 7 32GB black. We vertellen je daarom wat meer over deze iPhone. De iPhone 7 werd in september vorig jaar aangekondigd. Het toestel lijkt erg veel op de iPhone 6s, maar toch zijn er zeker verschillen. De iPhone 7 is er naast de gebruikelijke kleuren in twee nieuwe kleuren: matzwart en glimmend gitzwart. De behuizing van het toestel is gemaakt van aluminium en de randen van dit model zijn afgerond. De cameralens is iets groter en scherper en de telefoon is waterproof tot 1 meter diep. Dit is natuurlijk enorm vernieuwend. Ook heeft de iPhone 7 een nieuwe homeknop. Een ander groot voordeel van de iPhone 7 is dat er een snellere grafische chip in zit, wat het een erg krachtige telefoon maakt. Een opvallende verandering is wel dat er geen aparte koptelefoonaansluiting in dit toestel zit, omdat er nu gebruik wordt gemaakt van een lightning aansluiting. Bij aankoop van de iPhone 7 krijg je meegeleverde lightning kabel met adapter.

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie