image De voordelen van een refurbished iPhone 7 image Meer uit je B2B website halen? Zo doe je dat!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Waar kun je op besparen in je winkel?

Een winkel runnen is niet goedkoop. Er moet van alles worden betaald en worden geregeld. Daarom is het fijn als er dingen zijn waar je als winkelier op kunt besparen. We nemen deze dingen met je door.

Verlichting

Veel ondernemers weten dit niet, maar je kunt enorm veel geld besparen op je verlichting. Als je investeert in LED verlichting scheelt dit namelijk enorm veel geld, zeker op de lange termijn. Ga namelijk maar eens na wat de voordelen zijn van LED verlichting. Het is enorm zuinig, wat goed is voor het milieu maar dus ook voor je portemonnee. Een investering kost misschien wat, maar je zal zien dat je energierekening hier enorm mee gaat dalen. Ook heeft LED verlichting veel meer branduren. Je hoeft niet bang te zijn dat je in ongezellig licht komt te zitten, er is genoeg LED verlichting te vinden tegenwoordig in warme kleuren. Wil je graag hulp met het investeren in LED verlichting? Neem dan contact op met LED Design Holland, de LED specialist van Noord-Brabant.

Slimme inkoop

Door slim in te kopen kun je als ondernemer ook een hoop geld besparen. Veel winkeliers zijn geneigd om veel te veel in te kopen. Ze willen het zekere voor het onzekere nemen. Maar ga eens na hoeveel geld je bespaart als je alleen inkoopt wat je denkt nodig te hebben. Waarschijnlijk honderden euro’s per maand als het niet meer is. En zo erg is het niet als er een item op is. Dit straalt uit dat de zaken goed lopen en spullen kunnen altijd worden bijbesteld. Het is zonde als je met bergen producten komt te zitten die niet zijn verkocht en die je vervolgens voor een bodemprijs weg moet doen.  

Verpakkingen

Je kunt ook veel besparen op de verpakking van je producten. Veel ondernemers kopen steeds nieuwe tassen of dozen om de spullen in te doen. Natuurlijk heb je regelmatig nieuwe verpakkingen nodig als je veel blijft verkopen. Maar als iets retour wordt gebracht of opgestuurd, verkoop het dan weer in de originele verpakking. Er zijn bijvoorbeeld voor webshops speciale verpakkingen te vinden die je kunt hergebruiken. Dit is veel fijner voor je portemonnee en ook nog eens voor het milieu. Verpakkingen hergebruiken is namelijk erg duurzaam.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie