image Wanneer is een energielabel bedrijfspand nodig? image Redenen om online marketing uit te besteden

Drop us a line...

Verstuur bericht

Dit zijn de grootste voordelen van met de motor naar kantoor

Heb jij een motor, of ben je voornemens om binnenkort een motor aan te schaffen? Op de motor naar kantoor biedt je verschillende voordelen, ten opzichte van het gebruik van de auto. Dit artikel zet de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje! Houd er rekening mee, dat het belangrijk is om de juiste kleding te dragen op een motor. Je wilt natuurlijk goede bescherming bij een eventuele val, maar omdat je onderweg gaat naar je werk is de ventilatie ook ontzettend belangrijk. Je wilt immers niet bezweet op kantoor aankomen. De juiste motorkleding kopen is daarom erg belangrijk.

Lees hieronder de grootste voordelen om met de motor naar kantoor te komen.

#1: bespaar veel tijd met een motor

De voornaamste reden om met de motor naar het werk te gaan, is het feit dat het je veel tijd kan besparen. Mocht je in een file terechtkomen, dan kun je met de motor blijven rijden. Dat is weliswaar niet op de snelheid die je gewend bent, maar je zal nooit stilstaan. Op deze manier ben je sneller thuis of in de ochtend eerder op het werk!

#2: op de motor naar het werk is voordeliger

Over het algemeen is het gebruik van een motor voordeliger, dan het gebruik van de auto. Dit komt onder meer door het feit dat een motor zuiniger rijdt dan de auto. Daar komen de kosten voor de afschrijving van een auto, verzekeringen en de belastingen nog bovenop. Bereken vooraf eens welk financieel voordeel het gebruik van een motor jou op kan leveren.

#3: de motor parkeer je snel en overal

Een derde voordeel van het gebruik van een motor om naar het werk te rijden, is de mogelijkheid om deze overal te parkeren. Je kunt de motor kwijt op een speciale parkeerplek voor motorfietsen, maar bijvoorbeeld ook elders rond het pand. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren met het zoeken naar een geschikte plek.

#4: rijden op een motor is leuk

Tot slot biedt het gebruik van een motor het voordeel dat dit erg leuk is! Het geeft je een gevoel van vrijheid. In het bijzonder in de zomermaanden, wanneer het mooi weer is buiten. Reden genoeg om zelf ook een motor te kopen op korte termijn.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag