image Welke horeca apparatuur heb je allemaal nodig? image Breng je bedrijf onder de aandacht met relatiegeschenken

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een goed kerstpakket idee

December komt steeds sneller inzicht en dan is het moment zover, het bestellen van een kerstpakket voor je werknemers. Altijd een lastige keuze, maar om jou wat meer inzicht te geven in de mogelijkheden zullen we in dit artikel kort stilstaan bij verschillende ideeën. Hierdoor krijg jij een goed beeld van de mogelijkheden en kun je zo voorbereid aan de slag gaan met het samenstellen van het perfecte pakket.

Een borrelpakket als kerstpakket

Sta jij op het punt om voor meerdere werknemers een kerstpakket aan te schaffen? Dan is het altijd lastig om te achterhalen wat iemand echt leuk vindt. Om deze reden is het aan te raden om voor een borrelpakket te kiezen. Een borrelpakket zegt het eigenlijk al, het is een pakket waarin diverse heerlijke borrel spulletjes te vinden zijn. Hierbij kun je denken aan diverse nootjes, kazen en andere hapjes gecombineerd met een borrelplankje. Dit pakket is voor iedereen geschikt waardoor het niet uitmaakt of je het aan een mannelijk of vrouwelijke collega geeft. Een echte aanrader dus!

Een drankpakket

Heb jij een werknemer die wel van een drankje houdt? Kies dan voor een drankpakket. In een drankpakket zitten diverse bieren, wijnen of sterke dranken. Het is afhankelijk van het type drank waar jouw werknemer van houdt. Over het algemeen zie je dat er wordt gekozen voor een speciaalbierpakket. Hierin bevinden zich diverse speciaal bieren waardoor jouw collega verschillende speciaalbiertjes kan proeven. Heerlijk!

Nieuwjaars thema

Het is ook mogelijk om een pakket samen te stellen waarbij 2021 het thema is. Hierbij wordt alles voorzien van 2021. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan kerstballen, slingers en etenswaar waarbij het jaar 2021 centraal staat. Dit kerstpakket is een algemeen kerstpakket en is ideaal om te geven aan zowel mannen als vrouwen. Hierdoor weet je zeker dat je een pakket geeft die voor iedereen geschikt is!

Code voor zelf samenstellen

Natuurlijk is het lastig om te weten wat iemand nou echt leuk vindt. Om deze reden is het ook mogelijk om een code te krijgen op een website waardoor jouw werknemers zelf kunnen bepalen wat voor pakket ze willen. Dit is een iets minder persoonlijke vorm van kerstpakketten, maar het zorgt er wel voor dat jouw werknemer zelf kan bepalen wat zij/hij wil. Je kunt eenvoudig zelf het budget bepalen en vervolgens kan de persoon in kwestie zelf

in de shop iets uitkiezen. Altijd leuk!

Stel hier je eigen kerstpakket samen!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie