image Duurzaamheid op kantoor image Een goed kerstpakket idee

Drop us a line...

Verstuur bericht

Welke horeca apparatuur heb je allemaal nodig?

Een horecazaak kan natuurlijk niet werken zonder dat je over bepaalde horeca apparatuur beschikt. Eén van de eerste zaken die je dan ook als kersverse eigenaar moet doen is een lijstje maken met de verschillende soorten apparatuur waar je nood aan hebt. Je zal kunnen vaststellen dat dit niet voor elke horecazaak precies hetzelfde is. Veel hangt dan ook bijvoorbeeld af van de capaciteit waar je zaak over beschikt, de gerechten die je precies wil aanbieden en ga zo maar door. Net het feit dat er geen vaste lijst bestaat met horeca apparatuur die je nodig kan hebben zorgt ervoor dat het voor veel mensen niet zo eenvoudig is om een keuze te maken. Daar gaan wij verandering in brengen. Verdiep je zeker even in alle informatie met betrekking tot het aanschaffen van horecatoestellen hier op deze pagina! 

  • Onderschat de kleine horeca apparatuur niet! 

Een eerste belangrijke tip waar je in de praktijk zeker altijd rekening mee moet houden heeft te maken met de kleine apparatuur die je moet kopen op het ogenblik dat je een horecazaak uit de grond gaat stampen. Voor het merendeel van de mensen geldt dat ze voornamelijk de nadruk leggen op de grote toestellen. Dat kan in eerste instantie misschien logisch zijn, maar in de praktijk kunnen ook de kleine apparaten met behoorlijk veel geld weglopen. Daarnaast spreekt het voor zich dat je ze ook altijd op een praktische plaats in je zaak neer zal willen kunnen zetten. Hoe dan ook, maak dus zeker niet alleen een lijstje op met grote toestellen, maar ook met kleine horeca apparatuur waar je nood aan hebt! 

  • Waar rekening mee houden bij horeca apparatuur kopen?

Afhankelijk van het soort zaak waarover je beschikt zal je eerst even grondig moeten nadenken aan welke horeca apparatuur je nu precies allemaal nood hebt. Wanneer je dat doet zal je wellicht al snel tot een aardig lijstje komen. Heb je iemand in dienst genomen die in de keuken zal staan van je horecazaak? Dan spreekt het voor zich dat het altijd interessant is om even samen met hem of haar het lijstje te overlopen. Wellicht denkt dat de chef namelijk nog aan een aantal zaken waar jij nog niet bij stil hebt gestaan. 

 

Bij het kopen van horeca apparatuur moet je ook altijd denken in functie van de ruimte die je beschikbaar hebt. Veel mensen doen dit niet waardoor ze toch enkele eenvoudig te voorkomen fouten maken. Het kan bijvoorbeeld voor de kleine(re) horecazaken zeer interessant zijn om te kiezen voor multifunctionele toestellen zoals bijvoorbeeld een combi-oven. Een dergelijke oven neemt slechts zeer weinig plaats in terwijl ze je toch een enorm aanbod aan mogelijkheden voorschotelt. Zo sla je twee vliegen in één klap!

  • Kies je voor nieuwe of tweedehandse apparatuur?

De prijs die je moet betalen voor horeca apparatuur kan in de praktijk al snel behoorlijk oplopen. Omwille van deze reden is het zo dat beginnende horecazaken of zaken die slechts over een klein budget beschikken veelal kijken in de richting van tweedehandse apparatuur. Natuurlijk is dat een optie, alleen moet je er dan rekening mee houden dat dit ten koste kan gaan van de betrouwbaarheid. Doe dus altijd grondig je onderzoek en zorg er altijd voor dat je in je horecazaak de beschikking hebt over echt kwalitatieve apparatuur.

 

Ga voor razendsnelle levering van jouw horeca apparatuur naar HorecaRama.nl!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie