image Boekhouding voor een zzp’er image Wat komt er allemaal kijken bij het opzetten van een onderneming?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een modern interieur voor op kantoor

Er worden tegenwoordig steeds meer eisen gesteld aan de inrichting van kantoren. Waar een kantoor vroeger gewoon een werkplek was, is dit tegenwoordig een plek die creatief, inspirerend en gezond moet zijn. Deze moderne kantoren worden steeds populairder en we zien deze dan ook steeds vaker. Wil je weten hoe je een modern interieur in je kantoor creëert? In deze blog geven we je een aantal tips.

Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl is tegenwoordig heel belangrijk. Het is dan ook niet alleen van belang om thuis te zorgen voor een gezonde levensstijl, maar ook op kantoor wordt dit steeds belangrijker. We kennen allemaal wel de bureaus waaraan je kunt staan in plaats van zitten. Deze zit-stawerkplekken hebben een positief effect op de fitheid van de werknemers. Maar er zijn nog veel meer opties die kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl. Zet dus een tafeltennistafel neer waar je werknemers lekker een potje kunnen pingpongen. Ook leuk is het belparcours. Dit is een parcours wat je werknemers kunnen volgen tijdens het bellen.

Daglicht

Ook daglicht is een belangrijk onderdeel van een modern kantoor. Plekken waar veel daglicht naar binnen valt, zien er meteen een stuk frisser en moderner uit. Bovendien bevordert daglicht het geluksgevoel van je werknemers, waardoor ze beter kunnen werken.

Creativiteit

In moderne kantoorpanden wordt de creativiteit van de werknemers gestimuleerd. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van het interieur van het kantoor. Houd er wel rekening mee dat bepaalde kleuren een verschillend effect hebben op de productiviteit. In een ruimte waar creativiteit nodig is om bijvoorbeeld te brainstormen, is de kleur groen een goede keus. Zorg ervoor dat je werknemers een interactieve ruimte hebben waar ze bij elkaar kunnen komen om te brainstormen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een open ruimte maken met verschillende zitmogelijkheden.

Inrichting

Vroeger werden kantoorpanden vaak ingericht in allemaal hokjes. Tegenwoordig mag er juist veel gebruik worden gemaakt van open ruimtes. Ook kun je kiezen voor glazen wanden om hetzelfde effect te creëren. Richt de open ruimtes in met mooie design tafels en stoelen of kies voor een teak boomstamtafel. Een teak boomstamtafel ziet er zeer luxueus uit. Het onderstel van de teak boomstamtafel is gemaakt van staal, wat het geheel een stoere en moderne uitstraling geeft. Leuk aan deze tafel is dat je zelf kunt kiezen wat voor soort onderstel je onder de tafel wil hebben. Ook planten doen het altijd goed in kantoorpanden. Haal dus een stukje natuur naar binnen en zet een aantal mooie plantenbakken neer. Hierdoor ontstaat er ook nog eens meer zuurstof in de ruimte!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie