image Zo zorg je ervoor dat jij aankomende zomer een strak lichaam hebt! image Zo creëer je van je huis een thuis!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een Villa Nova makelaar in Spanje inschakelen

Jaarlijks trekken er vele Nederlanders naar het buitenland toe om hier een tijd te verblijven. In de meeste gevallen gaat dit om een vakantie. Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die voor een langere periode naar Spanje verhuizen. In veel gevallen heeft dit te maken met het lekkere weer. Een andere reden die vaak wordt genoemd is de sfeer. In Spanje heerst een heerlijk relaxte sfeer en veel Nederlanders willen hier maar al te graag aan wennen. Mocht het jou wat lijken om naar het buitenland te verhuizen, lees dan vooral verder!

Waar moet je aan denken?

Bij het kopen van een huis in het buitenland is het zeer belangrijk dat je nadenkt over het uiteindelijke doel. Wil je er zelf gaan wonen of ben je van plan om er enkel in het weekend naartoe te gaan? Mocht dit tweede het geval zijn dan kun je er ook voor kiezen om de woning een gedeelte van het jaar te verhuren. Je behaalt dan nog een mooi rendement op je investering. Om dit mogelijk te maken is het zeer aan te raden om een Villa Nova Makelaar in Spanje in te schakelen. Hij weet namelijk precies wat er bij de koop van een woning in Spanje komt kijken.

Zorg dat het papierwerk in orde is

Voor de koop van een woning is het erg belangrijk dat al het papierwerk in orde is. Mocht hier niet je kracht liggen dan kun je dit eventueel ook grotendeels door een ander laten doen. Veelal wordt er gekozen voor het inschakelen van een notaris. Daarnaast kan een makelaar je hier ook voor een groot gedeelte bij helpen. Bespreek dit vooraf en voorkom dat je later niet goed meer weet wat voor stappen je moet nemen. 

Hoeveel geld heb je nodig?

Voor het kopen van een huis in het buitenland zou je eventueel gebruik kunnen maken van een hypotheek. Dit is echter alleen verstandig als je van plan bent om veel in het huis in Spanje te verblijven of als je de woning het merendeel van het jaar wilt verhuren. Dit omdat een hypotheek kosten met zich meebrengt en het simpelweg zonde zou zijn als de woning je op jaarbasis meer kost dan een gemiddelde vakantie. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie