image Wat te doen bij stormschade aan het dak?  image Een Villa Nova makelaar in Spanje inschakelen

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zo zorg je ervoor dat jij aankomende zomer een strak lichaam hebt!

De temperatuur is de afgelopen weken behoorlijk gedaald in ons land en de feestdagen staan inmiddels alweer voor de deur. Het wordt steeds rustiger in de sportschool en groot gedeelte van ons is weer aan het aankomen. Vaak wordt er pas kort voor de zomer weer besloten om te gaan sporten. Helaas is dit in de meeste gevallen te laat en zal er een grote groep mensen zijn die uiteindelijk nooit een summer body krijgt. Mocht jij anders willen zijn dan is het zeer aan te raden om verder te lezen!

Begin ruim op tijd!

Als je het fijn vindt om zomers met een afgetraind lichaam op het strand te kunnen lopen, dan is het van belang dat je nu begint met trainen en zorgt voor een ander eetpatroon. Naast dat je hiervoor naar de sportschool kunt gaan, kun je er ook voor kiezen om thuis het een en ander te doen. Zo kun je bijvoorbeeld met je lichaamsgewicht trainen. Een andere optie waarvoor je zou kunnen kiezen is hoelahoepfitness. Dit is een zeer intensieve manier van sporten en kan vrijwel overal worden gedaan. Het enige wat je nodig hebt, is een hoelahoep. 

Zorg voor een goed voedingsschema

Als je graag wat vet wilt verliezen dan begint dit simpelweg bij je voedingspatroon. Door een calorietekort te creëren, zorg je ervoor dat je vet gaat verbranden. Let er hierbij wel op dat je niet voor een te groot calorietekort zorgt. Hierdoor val je namelijk op een ongezonde manier af en dat wil je voorkomen. De kans dat je hierna weer snel aankomt, is namelijk groter. Daarnaast verlies je op deze manier ook erg veel gewicht aan spier. Ook dat is niet helemaal de bedoeling.

Voer de oefeningen op de juiste manier uit in de sportschool

Veel mensen besluiten om naar de sportschool te gaan voor het afvallen. Echter, helaas voert het merendeel van de mensen de oefeningen niet goed uit, of er wordt geen of nauwelijks progressie geboekt. Dit tweede heeft vaak te maken met luiheid. Zo vinden velen het niet fijn om echt alles te geven. Als je een mooi eindresultaat wilt hebben, dan is het zeer belangrijk dat je hier verandering in brengt. Zorg ervoor dat je elke dag tot het maximale gaat en boek daarmee de beste resultaten. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie