ISO Standaard drukwerk image Twitter: promoted tweets

Drop us a line...

Verstuur bericht

Gebruik maken van hosted VoIP

Met hosted VoIP ben je altijd bereikbaar onder één zakelijk nemer. Als ondernemer kan dit  natuurlijk erg veel voordeel opleveren omdat je op deze manier nooit meer een zakelijk telefoontje hoeft te misse. Of je nu thuis, op kantoor of op vakantie bent, je bent altijd te bereiken en dat voor een klein vast bedrag per maand. Het werken met hosted VoIP is flexibel en betrouwbaar en je betaald vaak maandelijks voor de diensten die je afneemt. Voordeel is dat je hier geen eigen servers voor nodig hebt omdat je gebruik maakt van een centraal VoIP netwerk.

Hosted VoIP is vooral interessant wanneer je niet meer dan twintig medewerkers in dienst hebt. Dan is het nu eenmaal goedkoper en geniet van je van een groot aantal voordelen. Indien je wel meer dan 20 medewerkers hebt is het aan te raden om een eigen VoIP server aan te schaffen om op die manier de kosten weer wat te drukken. Bij hosted VoIP hoef je geen tijd te steken in beheer, upgrades of back-up, dit wordt namelijk allemaal geregeld door de host. Met hosted VoIP kun je je eigen nummer behouden maar natuurlijk ook nieuwe nummers aanvragen.

Het grote voordeel is dat je telefoontjes door kunt laten schakelen naar bijvoorbeeld je mobiel of naar je huistelefoon, erg handig wanneer je niet op kantoor bent maar toch graag de oproep wilt kunnen beantwoorden. Ook andersom is dit erg gemakkelijk, je kunt namelijk naar je klanten bellen met bijvoorbeeld je privé telefoon maar zij zien dan nog steeds je zakelijke nummer op hun scherm verschijnen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag