image Op zoek naar de juiste makelaar image Starten van je eigen pizzeria

Drop us a line...

Verstuur bericht

Geld verdienen met een eigen boot?

Heb je op het moment behoorlijk wat geld op je spaarrekening staan? Momenteel ontvang je op je spaargeld nog nauwelijks rente. Investering is daarom ook een prima oplossing om meer geld te verdienen. Investeren door een motorboot te kopen van Zijlmans

Hoe kan ik geld verdienen met een eigen boot? 

Er zijn verschillende programma’s die het mogelijk maken om eigenaar te worden van een boot en tevens hier geld aan te verdienen. Dit kun je eigenlijk vergelijken met het kopen van een vakantiehuis op een park. Een organisatie is op zoek naar iemand met het vermogen om een nieuwe boot te kopen, welke zij kunnen verhuren. Je mag dan zelf afstemmen wanneer je de boot voor een eigen vakantie wilt gebruiken. De overige tijd zal de boot beschikbaar worden voor verhuur. Dit concept kun je uiteraard buiten een organisatie zelf uitvoeren, maar hier zit dan uiteraard wel behoorlijk wat tijd en energie in. Heb je hier niet de tijd voor, dan kun je beter kiezen voor een organisatie die dit voor je kan doen.

Boot kopen en verhuren: een lange termijn project

Een boot gaat gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar mee. De boot heeft natuurlijk een bepaalde aanschafwaarde, welke in de eerste 4 jaar stapsgewijs zal gaan dalen. Tussen de 4 en 15 jaar houden de boten, mits goed onderhouden, hun waarde. Als je na een aantal jaren de boot hebt terugverdient en ook een leuke winst behaald kan het nog leuker worden. Na een jaar of 10 kan het namelijk zeer interessant worden om de boot te gaan verkopen. De boot heeft namelijk op dat moment altijd nog een zekere waarde, door de boot te verkopen kun je dus een behoorlijk rendement behalen. 

Wie kan er beleggen in een boot? 

Uiteindelijk kan iedereen beleggen in een boot die kennis van zaken. Dit geldt zowel voor ondernemers als particulieren. De financiering van de boot kan op verschillende manieren worden gefinancierd. Denk hierbij aan het eigen vermogen, maar ook aan speciale leningen die hiervoor bedoeld zijn. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie