image Boekhoudprogramma’s vergelijken; zo kies je het juiste programma! image Marketing toepassen met narrowcasting

Drop us a line...

Verstuur bericht

Het zakelijk gebruikmaken van interieurstickers

Interieurstickers worden steeds populairder. Je ziet ze steeds vaker. Het is een goede manier om een ruimte of auto te personaliseren. Ook zakelijk wordt regelmatig gebruik gemaakt van interieurstickers. Hier zijn wat ideeën om stickers zakelijk in te zetten.

Woordenwolk in je bedrijfspand

Een van de manieren om stickers zakelijk in te zetten, is door een muursticker te gebruiken voor een woordenwolk. Deze woordenwolk kun je bijvoorbeeld in de ontvangsthal van je bedrijfspand opplakken. Ontwerp bijvoorbeeld een woordenwolk met hierin de kernwoorden van jouw bedrijf. Zo weten (potentiële) klanten en medewerkers die binnenkomen gelijk waar het in het bedrijf om gaat. Ook vrolijkt het de ontvangsthal gelijk op. Het voordeel van een muursticker is dat deze gemakkelijk op te plakken is. Ook is hij weer gemakkelijk te verwijderen zonder beschadigingen. Zo kun je regelmatig wisselen van muursticker zonder dat dit veel moeite en geld kost.

Een sticker van je logo op je auto

Iets dat veel ondernemers doen is het plakken van de bedrijfslogo op een auto. Sowieso is het slim om dit op de bedrijfsauto te doen maar ook als je als ondernemer een privé auto hebt, is dit een slimme zet. Op deze manier zien veel meer mensen het logo van je bedrijf. Dit kan als gevolg hebben dat je vaker wordt gegoogled en dus meer bereik hebt. Dit kan zelfs tot nieuwe klanten leiden. Een sticker van je bedrijfslogo op je auto plakken is dus zeker de moeite waard en relatief goedkoop.

Je bedrijfslogo als raamsticker

Een sticker van je bedrijfslogo is natuurlijk ook voor andere doeleinden handig. Bijvoorbeeld voor een raamsticker. Deze raamsticker met je bedrijfslogo erop kun je op een glazen vergaderruimte plakken of juist op het raam naast de ingang van je bedrijfspand. Zo zien bezoekers gelijk duidelijk waar de ingang van jouw bedrijf is. Ook raam- of muurstickers in een bedrijfspand die de weg wijzen zijn een toevoeging aan je bedrijfspand. Denk aan een sticker die de weg naar het toilet of de kantine wijst. Als je een winkel hebt, is het altijd goed om een sticker van je bedrijfslogo in de etalage te plakken.

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie