image Epoxy verwerken in je interieur image Wat zijn de voordelen van je backoffice uitbesteden?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Hoe kan je de vergaderzaal mooi inrichten?

Je laat je kantoor opnieuw inrichten of je gaat verhuizen naar een ander kantoor? Dan is het essentieel om na te denken over de inrichting van de vergaderruimte. In dit artikel delen we wat tips waarmee jij jouw vergaderzaal mooi kunt gaan inrichten. Lees dus verder als je wilt weten hoe je een prettige, effectieve vergaderzaal kunt creëren. 

Maak het zo comfortabel mogelijk

Het is handig als een meeting even kort tussendoor gehouden kan worden. Toch zijn lange meeting soms niet te vermijden. Wanneer een vergadering erg lang duurt, is het wel zo fijn als je lekker zit. Kies dus voor prettig zittende stoelen en een tafel die niet alleen mooi is, maar ook handig. De tafels van Epoxy Studio zijn mooi en functioneel, ideaal dus!

Een goede sfeer creëren 

Een van de belangrijkste dingen bij het inrichten van een vergaderruimte, is dat er een fijne sfeer in de ruimte komt. Wat betekent dit nu eigenlijk in de praktijk? Belangrijk is dat de vergaderzaal past bij het bedrijf. Een meetingroom die heel goed werkt voor een hip reclamebureau, past vaak niet bij een advocatenkantoor. Kleurgebruik is hierbij essentieel. Welke kleur past bij jouw organisatie? Iets wat wel voor alle kantoorruimtes werkt, is goede verlichting. Denk hierbij buiten lampen ook aan grote ramen en kleurgebruik.

Planten toevoegen

Planten staan niet alleen mooi in je kantoor. Ze helpen ook met het zuurstofrijk houden van de lucht in de vergaderruimte. Verder wordt gezegd dat de kleur groen een rustgevende werking heeft, wat dus een extra reden kan zijn om veel planten te gebruiken in de vergaderzaal. 

Gebruik maken van technologie

Een tijd terug zag je veel beamers in vergaderruimtes. Tegenwoordig zie je steeds vaker grote tv-schermen, al dan niet met touchscreen. Maar is een scherm wel in iedere vergaderruimte een must? Als je meerdere vergaderzalen hebt in je kantoorpand, kan het slim zijn om er één niet uit te rusten met schermen. Soms leidt zo’n scherm alleen maar af en is het fijn om even te vergaderen zonder beeldscherm.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie