image Hoe start ik mijn zoektocht naar een baan? image Stappenplan voor het verkopen van mijn huis

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kantoor schoonmaak uitbesteden?

Op het moment dat je kunt werken in een frisse en opgeruimde omgeving zal dit alleen maar ten goede komen van de productiviteit. Een schoonmaakbedrijf werkt graag gedurende de kantooruren van een bedrijf. Wil je jouw kantoor laten schoonmaken? Ga dan op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf.

Een zorg minder

Wanneer je ervoor kiest om het schoonmaken van je kantoor uit te besteden heb je weer een zorg minder. Op het moment dat er zelf aandacht aan de schoonmaak besteed moet worden door het eigen personeel is de kans groot dat dit vaak zal worden nagelaten. Dit zal dan uiteindelijk een negatief effect hebben op de productiviteit op de werkvloer. Wanneer je er dus voor kiest een schoonmaakbedrijf in te schakelen heb je in ieder geval een zorg minder. Dan kunnen alle medewerkers zich gewoon volledig op het werk focussen.

Kwalitatief goede dienstverlening

Bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf verwacht je natuurlijk altijd een kwalitatief goede dienstverlening. Daarvoor gaan veel schoonmaakbedrijven in gesprek met hun opdrachtgever om precies in kaart te brengen wat van hen verlangd wordt. Dan kunnen er geen misverstanden ontstaan en kunnen de juiste schoonmakers naar de locatie worden gestuurd. Het schoonmaken van het kantoor hoeft niet alleen uit het poetsen te bestaan, maar kan ook draaien om het schoonmaken van de gevel aan de buitenkant of de grotere ramen die moeilijk bereikbaar zijn.

Hoe bewaken de schoonmaakbedrijven de kwaliteit?

De grotere schoonmaakbedrijven kunnen de kwaliteit van hun dienstverlening waarborgen door metingen te laten uitvoeren. Door geheel steekproefsgewijs de resultaten te meten en daarna vast te leggen. Hierdoor kunnen de opdrachtgevers de schoonmaakbedrijven gemakkelijk beoordelen op hun werkzaamheden.

Op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf?

Zoek allereerst eens of er in de regio een aantal schoonmaakbedrijven zijn die de schoonmaak van kantoor uit handen kunnen nemen. Vervolgens is het belangrijk om na te gaan of het schoonmaakbedrijf voldoende kwaliteit levert. Dit kun je doen door wat na te vragen bij referenties of bekende die al werken met het schoonmaakbedrijf. Dan kun je een weloverwogen beslissing maken en kiezen voor het juiste schoonmaakbedrijf.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie