image Met deze 5 tips houd je je kantoor overzichtelijk en opgeruimd image Onderneming starten in de agrarische sector?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kiezen van de juiste ICT partner

Als organisatie wil je natuurlijk zoveel mogelijk profiteren van een goede ICT infrastructuur. Om dit te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk dat hiervoor ook de juiste ICT partner wordt gekozen. In dit artikel proberen we je op weg te helpen naar het juiste ICT bedrijf in Roosendaal

Mogelijkheid tot werken in de cloud

Het werken in de cloud is voor de meeste organisaties onmisbaar geworden. Een ICT partner is verantwoordelijk voor het op orde brengen van alle cloud-gerelateerde zaken. Hierbij kan de partner gericht advies geven voor welke cloud software het beste gekozen kan worden inclusief het bijbehorende kostenplaatje. Mocht er momenteel nog geen gebruik gemaakt worden van de cloud dan kan de ICT partner ook assisteren bij het overstappen naar de cloud. 

Zelfstandig automatiseren 

Het systeem en netwerk moet op constante basis worden geoptimaliseerd. Daarom zoek je dus een ICT partner die dit op constante basis kan doen. Hierdoor zullen je systemen altijd up-to-date zijn. Niets is vervelender dat je jouw ICT partner weer moet opbellen op het moment dat de systemen weer trager worden of niet goed werken. Deze tijd is namelijk erg kostbaar. Hoe beter alles is geoptimaliseerd hoe minder kosten er gemaakt hoeven te worden. 

Eigen afdeling of een bedrijf inhuren 

Vaak is het de vraag of er een eigen afdeling moet worden opgezet of dat er een ICT bedrijf moet worden ingehuurd. Dit is vaak ook afhankelijk van de grootte van het bedrijf. De grote bedrijven hebben er meer aan een eigen afdeling te hebben die continue bezig zijn. Hierdoor kan er ook veel sneller worden ingegrepen als er iets loos. Dit geldt echter niet voor de wat kleinere bedrijven. Voor hen is het aantrekkelijker een ICT bedrijf in te huren, omdat ze geen ruimte hebben voor iemand die 40 uur per week op de ICT zit. Kijk hierbij voornamelijk of het opzetten van een eigen afdeling in de toekomst juist meer oplevert of juist meer geld zal kosten. Dat is eigenlijk de belangrijkste afweging die gemaakt moet worden.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie