Boekhoudprogramma Acumulus Bodyscanner maakt kleding kopen makkelijker.

Drop us a line...

Verstuur bericht

Leads genereren

Veel bedrijven zijn offline begonnen en zijn in de loop van de jaren gaan beseffen dat ze natuurlijk ook online vindbaar dienen te zijn omdat natuurlijk op deze manier ook leads zijn te behalen. Aan de andere kant zijn er ook veel bedrijven die juist online gestart zijn, als webshop of bijvoorbeeld dienstverlener. Je kunt namelijk een hoop producten en diensten ook online aanbieden.

Vaak is het zo dat als een website eenmaal goed en wel online is, er geld wordt gestopt in de online marketing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SEA en SEO maar bijvoorbeeld ook Affiliate marketing. Vaak wordt hier erg veel aandacht aan geschonken, natuurlijk is dit ook belangrijk maar ook de online leadgeneratie is een belangrijke factor van het slagen van je online business.

Zo kun je eens kijken naar de optimale conversie van je website en kun je er voor zorgen dat je website veel beter converteerbaar wordt door bepaalde tests uit te voeren op je website. Blijven sleutelen tot je de ideale mix hebt kan zorgen voor een erg groot verschil in je omzet. Je kunt diverse campagnes hebben draaien, kunst is om hier zo veel mogelijk leads uit te halen!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie