Activa Je wilt een opleiding boekhouden volgen?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Online boekhouden via Twinfield

Het aantal ZZP’ers is groeiende en net zoals MKB’ers hebben ook ZZP’ers behoefte aan een snelle en efficiente manier om hun boekhouding bij te kunnen houden. De uitkomst voor velen is het online boekhouden. Hierbij kunt u alle gegevens in de cloud bijhouden waardoor u een optimale samenwerking met de accountant kunt hebben.
Op het gebied van online boekhouden is Twinfield de marktleider. U kan met het Twinfield Online Boekhoudsysteem gemakkelijk via internet boekhouden. Het voordeel van boekhouden via Twinfield is dat u altijd en overal (waar u een internetverbinding heeft) toegang heeft tot de administratie. Hierdoor is het niet nodig om moeilijke software te installeren en hoeft u ook niet continue backups te maken. Uw boekhouding wordt automatisch geupdate zodat u altijd beschikking heeft over de nieuwste versie. U kunt hierdoor gemakkelijk met uw accountant tegelijkertijd in dezelfde administratie werken. U kunt uw abonnement aanpassen aan de mate waarin u boekhoudkundige taken wilt laten uitvoeren en de daarbij komende controle van uw accountant. Twinfield is een gebruiksvriendelijk systeem waarbij geen verborgen kosten komen, waarbij een een vast abonnementsbedrag per maand betaald.
Als ondernemer heeft u vaak veel dingen aan uw hoofd, waarbij het vaak belangrijk is om flexibel te zijn en efficiënt met uw tijd om te kunnen gaan. Met het Boekhouden via Twinfield is het makkelijk om hierop aan te sluiten. Hierdoor kunt u makkelijk gefocussed blijven op de core business van uw bedrijf. U kunt hierbij zelf bepalen in hoeverre u zich bezighoudt met de boekhouding. Twinfield biedt allerlei handige functionaliteiten zoals het automatisch inlezen van bankafschriften. Hierdoor kunt u uzelf en uw accountant veel tijd besparen, waardoor u natuurlijk ook weer kosten bespaart.
het overstappen op online boekhouden is erg eenvoudig. U kunt via de website erg snel uw eigen online administratie hebben, die u geheel zelf kunt inrichten. Twinfield startte elf jaar geleden met het aanbieden van online boekhouding, waarmee ze e eerste waren met een dergelijk innovatief product.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie