Voordelen van payrolling Waarom zou je elektrisch roken?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Ontslag gehad?

Het zijn zware tijden. Veel mensen hebben voor het eerst direct of indirect te maken gehad met ontslagen binnen hun bedrijf, familie of kennissenkring. De economie krabbelt gelukkig weer op, maar nog steeds zijn veel mensen afhankelijk van hun laatste maanden WW of zelfs van de bijstand. Wanneer je net bent ontslagen vanwege de crisis,

Contracten

Veel jongeren met een contract voor bepaalde tijd  hebben te maken gehad met bedrijven die geen contracten meer wilden afsluiten. Ook is het niet meer vanzelfsprekend een contract voor onbepaalde tijd te krijgen na de maximale drie contracten voor een bepaalde tijd. Veel bedrijven durven het niet aan om in deze tijd te investeren in personeel. Ze kiezen er dan vaak voor om een nieuw iemand binnen te halen waar ze niet aan vast komen te zitten. De ontslagen werknemers gaan vaak naar huis met een gevoel dat ze niet hebben kunnen overtuigen. Vaak stonden ze bedrijven echter met de rug tegen de muur en zagen ze simpelweg geen nieuwe oplossingen.

Drive

termination-110301_640

Veel jongeren zijn als gevolg van de moeilijke tijden terug gaan studeren. Het halen van een HBO of WO diploma zorgt voor betere baankansen, plus je maakt jezelf nuttig op korte termijn. Anderen kiezen eerder voor verbetering aan de hand van bijvoorbeeld assertiviteitstraining of andere cursussen zodat ze of het ontslag kunnen voorkomen of zichzelf beter kunnen verkopen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie