image Een huis renoveren, waar moet je rekening mee houden? image Zo zet je een container neer op eigen terrein

Drop us a line...

Verstuur bericht

Opschalen van een bedrijf

Wanneer een bedrijf gaat opschalen moeten er een hoop dingen geregeld worden. Wanneer je dacht dat een verhuizing een hoop werk en geregel was is het opschalen van een bedrijf nog vele malen groter. Er moet aan zoveel details gedacht worden, denk bijvoorbeeld aan kantoor beveiliging of het afstemmen van het interieur met je huisstijl. Mocht je nog aan de slag willen binnen de beveiligingssector? Dan kun je gaan werken bij Seris, een vooruitstrevend bedrijf binnen de Nederlandse beveiligingssector.

Economische groei

Net na de COVID-19-crisis was de economische groei in Nederland erg hoog, consumenten gaven al het geld wat zij tijdens de crisis gespaard hebben massaal uit. Omzetcijfers werden bij een groot aantal bedrijven meerdere malen verbroken en het kon echt niet op. Door deze gigantische omzetstijgingen wisten veel bedrijven niet wat ze met het geld moesten doen en zijn gaan investeren in panden, bedrijfswagens en nog veel meer. Ook werden er veel nieuwe werknemers aangenomen en met name door de economie konden veel bedrijven opschalen en groeien.

Growth hacking

Door gebruik te maken van verschillende technieken, strategieën en goed in te spelen op trends is het verschillende bedrijven gelukt om keihard te groeien. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf Pic Nic. Ze speelde tijdens de pandemie in op het bezorgen van boodschappen en liften nu mee op de trend op het gebied van milieubewust leven en duurzaamheid. Dit doen ze door gebruik te maken van elektrische bezorging, zonnepanelen en groene energie. Ook Coolblue werkt hier aan mee door op alle warenhuizen zonnepanelen en bijenkasten te installeren. Ze werken aan een co2 vrije bezorgmethode, uiteindelijk willen ze alle diesels verbannen en bezorgen met elektrische busjes.

Cijfers zijn de baas

Tijdens de opschaalperiode van een bedrijf is het van groot belang om jezelf niet mee te laten slepen door gevoelens. Maak weloverwogen keuzes op basis van cijfers en data en probeer jezelf niet mee te laten slepen door gevoelens en emotie. Wil je graag iets maar blijkt het uit onderzoek geen slimme zet te zijn? Doe het dan vooral niet en blijf dicht bij jezelf en de visie en missie van het bedrijf. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie