image Opschalen van een bedrijf image Beginnen met zakelijk beleggen? Hier moet je op letten!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zo zet je een container neer op eigen terrein

Het gebruiken van een container is echt ideaal. Je kan er gemakkelijk grof en veel afval in doen. Het is dus handig om bij een bouwval een afval of puin container neer te zetten. Ook bedrijven hebben hebben veel bedrijfsafval. Ook in Den Bosch is een container handig. Wij leggen jou in de blog uit hoe je een container veilig en verantwoord neer kan zetten op eigen terrein!

Tips om schade te voorkomen

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want het brengt alleen maar meer zorgen met zich mee. Wij geven jou de tips zodat je geen schade zult hebben. Een container is redelijk zwaar. Als je deze ergens tegen aan slingert kan dit natuurlijks schade opleveren. Als een container gevuld is weegt tie nog meer. Een container kan al snel de 500 kilo aantikken. Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat er voldoende ruimte is, zodat de container vrij kan bewegen. Pas ook op voor andere mensen. Als je de container wilt gaan plaatsen is het vooraf belangrijk dat je weet waar je hem wilt zetten. Zet de container vooral niet te dicht bij een woning of bij andere obstakels. Zo maak je het alleen maar lastiger en heb je dus meer kans op beschadiging. Voor het plaatsen is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de ondergrond waar je de container op gaat plaatsen. De ondergrond is belangrijk. Plaats je hem om op een scheve ondergrond of een niet sterke ondergrond? Dan kunnen er alsnog ongelukken gebeuren. Zet daarom het liefst de container op stevige bestrating.

Zet niks naast de container

Een container moet eens in de tijd opgehaald worden en wordt dan dus weer weg gehaald. Hier kan ook schade ontstaan. Houd er dan rekening mee dat er dan ook niks in de buurt van de container staat. Geen auto’s die geparkeerd staan en ook geen andere objecten die in de buurt staan. Het kan namelijk ook zo zijn dat er nog dingen uit de container vallen als het er niet stevig inligt. Dit kan dan alsnog flink veel schade leveren. Houd daarom altijd ruimte om de container vrij.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie