image Vormen van online marketing Zijn je opleidingskosten aftrekbaar als ZZP’er?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Opties realiseren online marketing

Bedrijven kunnen tegenwoordig niet meer uitblijven wat betreft online marketing. Al staat het niet boven op je agenda, je kunt niet achterblijven want de concurrentie doet het wel. En er wordt tegenwoordig gewoon veel gezocht op het organische gedeelte van Google. Er zijn verschillende opties om de werkzaamheden uit te (laten) voeren. Hier de opties op een rijtje.

Bijscholing

Heb je geen online marketing specialist binnen het bedrijf, dan is het mogelijk om het personeel om of bij te scholen. Er zijn verschillende online marketing cursussen te volgen naast het uitvoeren van je eigen werkzaamheden. Voor de bijscholing van personeel is een eenmalige investering noodzakelijk wat betreft schoolgeld. Gezien de subsidies die de overheid verleent, is bijscholing best interessant voor bedrijven. Naast de bijscholing van het personeel is het belangrijk dat het personeel dagelijks inleest in de veranderingen. Want de online marketing wereld kent vele veranderingen, mede doordat het afhankelijk is van Google.

In dienst nemen

Wanneer er niemand wilt of in staat is om te scholen en je de activiteiten toch binnen eigen deuren wilt houden, is het ook is het mogelijk om een online marketeer in dienst te nemen. Hierbij is het wel van belang dat je dit pas doet wanneer je voldoende werkzaamheden hebt. De maandelijkse kosten voor een online marketeer kunnen sterk variëren. Dit is sterk afhankelijk naar mate de ervaring van de online marketeer.

Uitbesteden

Ook is het mogelijk om online marketing activiteiten uit te besteden aan een daarvoor bestemde online marketing bureau. Het voordeel hiervan is dat je het aan een expert uitbesteed. Ook hoef je zelf als bedrijf niet op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de online marketing wereld.

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie
  • Op tag