Het verschil in online aankoopgedrag kleding tussen mannen en vrouwen image Hoe kies je een internet marketing bureau?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Voordelen van een goed KPI Dashboard

Een dashboard maakt jou resultaten inzichtelijk en kweekt betrokkenheid onder je personeel. Dit is een van de vele voordelen die een goed dashboard met zich mee kan brengen. Veel kantoren hebben tegenwoordig een KPI dasbhoard weergeven op kantoor waardoor iedereen op de hoogte is van de resultaten van bepaalde campagnes. Dit kan er toe aanzetten dat je personeel meer betrokkenheid toont en bewust wordt van eventuele goede of juist slechte resultaten.kpi knop

Resultaat van je werk

Veel marketeers zien maar weinig terug van hun werk. Succesvolle campagnes komen wel terug in positieve cijfers maar wat is er mooier dan de conversie te zien stijgen door een goede aanpassing! Het zorgt ervoor dat je als team steeds meer belang hebt om goede resultaten af te leveren. Je personeel zal ongetwijfeld de goede resultaten uiten op social media wat er voor zorgt dat de interesse in jouw dienst alleen maar toeneemt. Een online dashboard van Cyffer heeft als voordeel dat je meteen aan de slag kunt. Geen ingewikkelde software programma’s maar meteen aan de slag! De resultaten van Social media, Webanalytics, Adwords en je E-commerce in een overzicht.

Monitoren van je prestaties

KPI’s vast leggen zijn vooral interessant om een lange termijn doelstelling te realiseren. Wil je over 2 jaar een groei van 30 % hebben doorgemaakt? Dan is het van belang dat je de gewenste route gaat uitstippelen om dit te bereiken. Waar moet je over een maand staan of over een half jaar? KPI’s voorkomen dat je bepaalde werkzaamheden gaat uitstellen en helpen je bij het monitoren van je tussentijdse resultaten.

Online KPI’s zijn wellicht de meest makkelijk te controleren doelstellingen mits je de juiste tools hebt. Het is eenvoudig te zien hoeveel unieke bezoekers er zijn geweest en welk bounce- en conversieratio zij met zich meebrachten. Toch blijkt het in de praktijk vaak nog lastig om al deze mogelijke resultaten overzichtelijk en visueel in een overzicht te brengen. Wanneer je zelf overal resultaten moet gaan  uitrekenen kan dat lang duren en veel moeite kosten.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van KPI’s? Er zijn veel websites waarop informatie en tips worden gegeven over kritische prestatie indicatoren en de inrichting ervan.

 

 

 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie