image Alles over Augmented Reality (AR) image De beste sollicitatietips

Drop us a line...

Verstuur bericht

Waarom kiezen voor een refurbished apparaat voor op kantoor?

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van refurbished apparaten. Refurbished apparaten brengen ook steeds meer voorbeelden met zich mee. Dit geldt niet alleen voor consumenten maar ook voor de zakelijke markt. In dit artikel vertellen we meer over verschillende refurbished apparaten die je kan gebruiken op kantoor of aan het personeel kan geven. 

Nieuwe apparaten vs refurbished apparaten

Refurbished apparaten zijn in de regel tweedehands apparaten. Het verschil met normale tweedehands artikelen is refurbished apparaten eerst volledig worden nagekeken door een specialist. Waar nodig worden dan vervolgens oude onderdelen vervangen voor nieuwe waardoor de printer weer als nieuw is.

Kies voor een refurbished printer op kantoor

Om het kantoorpersoneel van goede printers te voorzien, zul je de afweging moeten maken of je een gloednieuwe printer neemt of een refurbished printer. Het grootste voordeel van een refurbished A3 kleuren laserprinter is dat deze vele malen lager is in aanschaf, terwijl de printer wel volledig als nieuw is. Het kopen van een aantal goede refurbished printers voor op kantoor is daarom een prima alternatief voor een gloednieuwe printer.  

Andere refurbished apparaten

Ben je eenmaal overtuigd van refurbished apparaten? Dan kun je het personeel nog voorzien van andere refurbished apparaten. Hierbij kun je denken aan computers, maar ook aan een zakelijke telefoon. Vooral wanneer je groot dient in te kopen kun je enorm veel besparen door een aantal apparaten in te kopen. 

Keurmerk 

Niet voor elk apparaat is er al een keurmerk aanwezig. Als die er niet is kun is het belangrijk om het apparaat zelf te controleren of te zien. Als er wel een keurmerk is kun je vaak heel gemakkelijk terughalen in welke staat het refurbished apparaat. Dit wordt vaak duidelijk aangegeven bij het kopen. Als we de Iphone als voorbeeld nemen wordt dit vaak als, zo goed als nieuw, lichte beschadiging en duidelijke beschadiging.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie