Gaan humor en reclame wel samen? Online drukwerk

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat is Emu oil?

Emu Oil is olie dat afkomstig is van de emoe, een Australische loopvogel. De olie wordt ook wel de anti-age olie genoemd. Emu Oil is zuinig in gebruik en gaat daarom lang mee.

Emu Oil bestaat al duizenden jaren en is uitgevonden door de Aboriginals. De Aboriginals gebruikten deze olie tegen de zon en om hun spieren en gewrichten soepeler te houden. De emu olie is met name populair in Australië, maar wordt tegenwoordig wereldwijd bekend.

Vroeger werd het vooral toegepast tegen de hete zon en voor het soepeler houden van gewrichten. Maar tegenwoordig wordt het steeds vaker ingezet voor verschillende doeleinden. De olie trekt goed in de huid en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Emu Oil is aar wens inwrijven. Het masseren van de olie in de huid bevordert de werking van het product. Emu Oil heeft de bijzondere eigenschap snel diep in de huid te trekken, wat de verzorging erg gemakkelijk maakt.

Emu olie is rijk aan vetzuren, namelijk Omega 3, 6 en 9. Dit zijn essentiële vetzuren voor een goede gezondheid. Emu olie is te verkrijgen bij Supernaturals en is verkrijgbaar in verschillende flesjes.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie