image Een zakelijk cadeau geven? – Volg deze 4 Tips! image Verder verdiepen in het marketing vakgebied doe je zo

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat voor container heb je nodig?

Bij elk project wordt ander afval geproduceerd. Dat betekent ook dat je voor elk project een andere container nodig hebt. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Twijfel jij over welke container het beste bij jouw project past? In dit artikel leggen we je uit in welke container jouw afval thuishoort en welke container jij het beste kunt huren voor jouw bedrijfsproject.

Voor projecten in de bouw

Wanneer je een project hebt in de bouw, dan heb je vaak een grote container nodig. Een afzetcontainer is dan het meest geschikt. Bij Renewi kun je zakelijk een afzetcontainer huren van 3 m3 tot 40 m3. Zo vind je altijd het formaat container dat het beste bij jouw project past. Afzetcontainers zijn verkrijgbaar voor verschillende soorten afvalstromen, zodat je jouw bouwafval kunt scheiden. Wil je een afzetcontainer huren bij Renewi? Dan wordt je container op de juiste spot geplaatst en opgehaald wanneer hij vol is.

Bij regelmatige grote hoeveelheden afval

Merk je dat de vuilnisbakken in je bedrijf vaak overlopen, ondanks dat je netjes het afval scheidt? Dan is het een goed idee om voor één of meerdere afvalstromen een rolcontainer te huren. Heb je bijvoorbeeld veel glas of PMD-afval? Dan huur je daarvoor de juiste rolcontainer, bijvoorbeeld bij Renewi. Daar heb je de mogelijkheid om te kiezen hoe groot je rolcontainer mag zijn en de frequentie waarop deze geleegd wordt. Zo heb je een op maat gemaakte oplossing voor het afvalprobleem van jouw bedrijf.

Bij grof bedrijfsafval

Heb je tijdelijk veel grof bedrijfsafval? Dan past een afzetcontainer voor grof bedrijfsafval het beste bij jouw project. In deze container mogen alle niet-recyclebare, maar wel brandbare afvalstoffen die afkomstig zijn van bedrijven. Brandbaar bedrijfsafval is afval met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 centimeter. Ook deze containers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten bij Renewi.

Als particulier

Ben je particulier, maar heb je wel een container nodig voor een verbouwing of opruiming? Dan past een afzetcontainer het beste bij jouw klus. Ga je verbouwen? Dan past een afzetcontainer voor bouw- en sloopafval waarschijnlijk het beste bij jouw klus. Ga je je huis opruimen, dan kies je waarschijnlijk eerder voor een container voor grof huishoudelijk vuil. Bij de opruiming van je tuin heb je waarschijnlijk meer groenafval. Ook hier zijn geschikte containers voor.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie