image Welk achterstallig onderhoud neemt u onder handen voor de verkoop? image Wat voor container heb je nodig?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Een zakelijk cadeau geven? – Volg deze 4 Tips!

Geven is belangrijker dan nemen! In het verleden was het geven van relatiegeschenken meer een gebeurtenis van het vierde kwartaal, maar tegenwoordig zoeken we naar meer mogelijkheden om op te vallen en tegelijk waardering te tonen voor onze zakenpartners. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een vakantiegeschenk geven aan je teamleden, een klant of werknemer op zijn verjaardag verrassen, de herfst inluiden met iets leuks voor thuis of relatiegeschenken geven als introductiegeschenk aan nieuwe werknemers. Wat de reden dan ook mag zijn, hier hebben 4 van de beste tips verzameld om te slagen met het geven van relatiegeschenken. 

1. Waarom moet eigenlijk je relatiegeschenken geven?

Niets “moet”, maar een cadeau geven om je waardering te tonen aan werknemers en klanten kan zorgen voor betere relaties en een prettige bedrijfscultuur die het succes van de bedrijfsgroei positief beïnvloedt. Bovendien kan jouw vrijgevigheid de betrokkenheid op de werkvloer verhogen en ertoe leiden dat werknemers met meer plezier naar hun werk gaan. Dit betekent dat een relatiegeschenk in combinatie met een prettige werkomgeving er zelfs voor kan zorgen dat je de loyaliteit van je werknemers en relaties verhoogt!

2. Ook iets kleins kan betekenisvol zijn

Geniet ervan om iets te geven, zelfs als het om iets klein gaat. Je hoeft dus niet jouw budget te verspillen of jezelf voor het hoofd te stoten bij het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk. Met wat planning en creativiteit kunt je een geschenk maken dat een blijvende indruk zal nalaten en helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Een klein geschenk kan ook gedenkwaardig zijn en een glimlach op het gezicht van jouw klanten en teamleden toveren. 

3. Denk aan iets dat past bij de klant of werknemer

Rekening houden met wat iemand leuk vindt, zal het geven van een cadeau doen slagen. Zorg er dus voor dat je een relatiegeschenk kiest dat verbinding maakt met de waarden van jouw klanten of werknemers. Jouw attentheid en verrassing zal dan ongetwijfeld gewaardeerd worden!

4. Inspiratie nodig? Cadeaubonnen

Wil je iets leuks geven aan jouw zakenrelatie, dan is een zakelijk cadeau van Pluimen een eenvoudige keuze. Met deze cadeaubon kan je zelf de waarde bepalen en heeft de ontvanger een enorm aanbod van leuke geschenken, van leuke dagjes en iets leuks voor onderweg tot workshops, kantoorartikelen of entertainment voor thuis. Bovendien zal Pluimen ervoor zorgen dat de cadeaubon op een feestachtige manier wordt ingepakt en heb je eveneens verschillende mogelijkheden om het cadeau te personaliseren met leuke foto’s of een berichtje. Op die manier kan een cadeau geven onmogelijk fout gaan!

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie