image Wanneer schakel je een advocaat in? image Een zakelijk cadeau geven? – Volg deze 4 Tips!

Drop us a line...

Verstuur bericht

Welk achterstallig onderhoud neemt u onder handen voor de verkoop?

Uw huis of appartement verkopen bestaat deels uit het doen van kleine investeringen. Vergelijk het maar met het nalopen van een auto die u voor een goede prijs van de hand wilt doen. Welke zaken loopt u allemaal na in huis alvorens het aan te bieden aan potentiële kopers? Het huis of appartement verkopen aan Bagro Vastgoed is overigens altijd een manier om een goede prijs te bewerkstelligen.

Energielabel

Een huis waar op een duurzame manier energie wordt gegenereerd, heeft een streepje voor op de woningmarkt. Geheel afhankelijk van de situatie en mogelijkheden zijn er diverse aanpassingen te doen op dit gebied. Laat in elk geval een erkende vakman de boiler controleren, en zonodig vervangen.

Ramen en hang- en sluitwerk nalopen

Dubbel glas is ook zo’n term die vaak valt in de huizenverkoop, evenals deugdelijke isolatie. Wanneer dit alles in orde is, is het huis simpelweg meer waard. Het hang- en sluitwerk van alle deuren en ramen moet hier even extra onder de loep genomen worden met het oog op inbraakveiligheid.

Houten onderdelen schuren en lakken

Het loont de moeite om alle houten onderdelen in huis een beurt te geven. Deuren, kozijnen, ingebouwde kasten, een middagje schuren en lakken laat de boel er weer als nieuw uitzien en geeft een fris gevoel. Voor de resterende tijd dat u er woont, en voor degenen die het huis komen bezichtigen. Geef ook de muren een laag verf als ze daarom vragen.

Elektra en inbouwapparatuur up-to-date?

Een elektricien werpt vanzelfsprekend een kritische blik op alle elektra: is deze niet verouderd en wellicht onveilig? Welke schakelaars kunnen vervangen worden door een automatische/slimme variant? Zitten overal led lampen in? Ook hier komt het begrip duurzaamheid om de hoek kijken. Wat u aan inbouwapparatuur ‘mee’ wilt verkopen, dient tenslotte uiteraard ook allemaal te functioneren. Maak deze apparaten tevens schoon.

Schoorsteen vegen

Nog zo’n kleine moeite: de schoorsteen (laten) vegen. Het maken van een vuurtje in huis is weer hip en een open haard geldt dan ook als bonus bij het verkopen van een huis. Wanneer deze geveegd is, komen u en het huis nog beter voor de dag.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie