image Wat is het verschil tussen elementary school, high school en college? image Wat houdt Google Ads in en op welke manier zet je dit in binnen je bedrijf?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wil je een goed elektrisch deurslot? Koop dit product

Elektrische deursloten hebben veel voordelen. Een van die voordelen is dat het openen en sluiten van je sloten een stuk makkelijker wordt. Je hoeft niet meer in je tas te zoeken waar je sleutels zijn, maar opent de deur gewoon met een druk op je telefoon. Sloten openmaken kan op deze manier sleutelloos. Je kunt ervoor kiezen om te vegen zodat het slot open gaat, maar je kunt er ook voor kiezen om een vingerafdruk herkenning in te stellen of het slot te openen door middel van een pincode. Je huis is met elektrische sloten ook nog steeds goed beschermd tegen inbrekers. Ben je op zoek naar een geschikt lockerslot? Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken, zeker met zoveel keuze. Gelukkig word je in deze blog op weg geholpen en kun je meer lezen over de verschillende soorten sloten. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Soorten elektrische sloten

Er zijn verschillende soorten elektrische sloten verkrijgbaar. Je hebt sloten met een bijgeleverd cilinderslot, en elektrische sloten die je op je bestaande slot plaatst. Elektrische sloten met cilindersloten zijn ideaal als je een nieuwe deur plaatst. Als je al plannen had om een nieuwe deur aan te schaffen, kun je dus meteen een nieuwe deur kopen met elektrisch cilinderslot. Het is niet veel werk om het elektrische slot te monteren, maar mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd nog een monteur inhalen. Het is simpel, maar je geniet wel van veel nieuwe mogelijkheden. 

Elektrische sloten op bestaande sloten

Als je al een goede deur met een werkend slot hebt, dan is dit elektrische slot perfect voor je. Door middel van een elektrisch slot op bestaande sloten kun je je huidige slot makkelijk een stuk gebruiksvriendelijker maken. Er is ook nog de mogelijkheid om een dergelijk elektronisch opzetslot te kopen, maar je moet er dan wel opletten dat dit slot past bij je huidige slot. 

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie