image Kan je zakelijk een e-chopper kopen? image Hoe kun je jouw bedrijf duurzaam laten groeien?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Zakelijk vervoer: voordelen voor jouw werknemers

Investeren in zakelijk vervoer is niet alleen gunstig om de reiskosten beter te beheersen en de bedrijfskosten te drukken. Dit soort initiatieven vergemakkelijkt ook de routine van de werknemers en maakt de dagelijkse gang van zaken op kantoor veel productiever.

Bent je nog niet zeker van de voordelen van zakelijk vervoer in Breda? Ontdek hieronder hoe het kan helpen om werknemers meer te motiveren en zo bij te dragen tot de groei van jouw onderneming!

Hoe werkt de dienst zakelijk vervoer?

Het zakelijk vervoer is een oplossing waarmee de managers de verplaatsingen van de werknemers kunnen beheren, of die nu worden veroorzaakt door externe vergaderingen of om de veiligheid te garanderen van wie tot laat op kantoor moet blijven werken.

Met dit soort oplossing is het mogelijk de taxikosten te beheersen, na te gaan wie de werknemers, klanten en leveranciers zijn die het meest om verplaatsing vragen. Met andere woorden, het bedrijfsvervoer is een beheersinstrument voor jouw onderneming om geld te besparen en een vollediger beeld te krijgen van deze belangrijke activiteit om meer klanten te winnen en de veiligheid van de werknemers te garanderen.

Tijd optimalisatie

Wie voortdurend op reis moet om klanten en leveranciers te bezoeken en aan vergaderingen deel te nemen, weet hoe onaangenaam het is om op straat te staan wachten tot er een taxi komt of zelfs verschillende straten te moeten doorlopen tot er een plekje is met beschikbare auto’s.

Wachten op een taxi is niet alleen een van de belangrijkste oorzaken van vertragingen, maar maakt de werknemers ook moe en gefrustreerd. Dit is uiterst kostbare tijd die kan worden gebruikt om een belangrijke productpresentatie door te nemen of zelfs om een bezoek aan een andere klant te plannen.

Meer kwaliteit en veiligheid

Wanneer je een bedrijfs taxidienst inhuurt, hebben jouw bedrijf en werknemers toegang tot waardevolle informatie over de auto’s en chauffeurs. Je kunt de beoordeling geschiedenis van de bestuurder en zelfs zijn foto bekijken.

Bovendien beschikken de apps over evaluatiesystemen die ervoor zorgen dat het wagenpark hooggekwalificeerd en veilig is, en die de werknemers de mogelijkheid bieden feedback te geven aan het bedrijf.

Kwaliteit van het leven

Een ander groot voordeel van het gebruik van een dienst voor zakelijk vervoer is de levenskwaliteit die dit soort instelling de werknemers zal brengen. Je zult zien dat jouw team zich veel meer gewaardeerd zal gaan voelen en zelfs meer bereid zal zijn om klanten en leveranciers te bezoeken, aangezien de activiteit veel gemakkelijker en eenvoudiger zal worden.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie