image Zakelijk of privé investeren in NFT’s: de voor- en nadelen op een rijtje image Zakelijk vervoer: voordelen voor jouw werknemers

Drop us a line...

Verstuur bericht

Kan je zakelijk een e-chopper kopen?

Het aanschaffen van een elektrische chopper is ideaal. Je bent duurzaam bezig en het is een goede investering. Op lange termijn haal je er meer uit, dan bij een normale scooter die ook nog is brandstofkosten heeft. Een elektrische scooter heeft ook minder onderhoud nodig. De e-chopper kan verder wel net zo hard als een normale scooter met een blauw kenteken. Je kan jezelf er dus makkelijk mee vervoeren van A naar B. Schaf jouw duurzame e-chopper bij EZ-chopper, maar is het nou interessant om een e-chopper zakelijk aan te schaffen? 

Zakelijk rijden

Het is mogelijk om een e-scooter zakelijk aan te schaffen. Het kan een financieel voordeel zijn voor een bedrijf. Er bestaan namelijk verschillende subsidieregelingen voor e-scooters. In sommige gevallen kan je zelfs 50% subsidie aanvragen op de e-scooters. Je moet dan wel aan een paar voorwaarden voldoen. Om in aanmerking te komen op deze subsidie heb je een bedrijf nodig dat Nederlands is en ingeschreven staat bij de KVK. Je kan er zelf als zelfstandige gebruik van maken, maar de subsidieregeling is ook ideaal voor de fastfood sector die nog scooters nodig hebben om bestellingen te kunnen leveren. Zakelijk rijden is dus super interessant! Heb je een elektrische scooter nodig met een grotere accu? Dan is dat geen enkel probleem. Je kan daar ook de 50% subsidie voor krijgen, als je er voor in aanmerking komt. 

Het grootste voordeel van zakelijk rijden

Zakelijk rijden is heel gunstig. Je kan namelijk alle kosten van de auto dekken als zakelijk kosten. Denk hierbij aan brandstof, verzekering, onderhoud, parkeerkosten en motorrijtuigenbelasting. Dit zijn veel kosten waar je op kan besparen. Je hebt geen last van btw-kosten. Maak je veel zakelijk kilometers per jaar? Dan is het vaak voordeliger om zakelijk te rijden. Het is wel praktisch als de e-chopper alle afstanden red. Moet je kortere afstanden rijden? Dan is het ideaal om een e-chopper te kopen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie