image Algemene voorwaarden, vergeet ze niet! image Een zakelijke uitstraling, met deze 5 tips:

Drop us a line...

Verstuur bericht

5 redenen om in de bouw te werken

De bouw is de economische sector die zich richt op het ontwikkelen en bouwen van gebouwen, huizen en infrastructuren. De kennis en wetenschap omtrent de bouw wordt bouwkunde genoemd.

Naast dat de bouw al jaren sterker aan het groeien is dan de Nederlandse economie in percentages zijn er nog meer reden waarom de bouwsector een ideale werkplek is om werkzaam in te zijn.

1. Aanbod werk

Doordat de bouw zo’n sterke groei kent heeft het momenteel een tekort aan personeel. Hierdoor stijgen jouw kansen als sollicitant om aangenomen te worden mits je beschikt over de juiste diploma’s. Echter is een diploma niet alles voor alles niveaus is er werk te vinden in de bouwsector.

2. Werken in de bouw

Het werk in de bouw vraagt echt om mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Het werk in de bouw is zeer fysiek en vraagt om kracht en uithoudingsvermogen van de medewerkers.

3. Vaardigheden

Het werk dat je uitvoert in de bouw vraagt om echte kennis en vaardigheden. Deze vaardigheden ontwikkel je tijdens het leertraject dat je hebt gevolgd maar ook leer je nog veel vaardigheden tijdens je werk zelf. Zo blijf je je zelf in de bouw altijd ontwikkelen.

4. Variatie in de bouw

De bouwsector is een branche waar variatie in verschil niet alleen te zien is maar ook op het gebied van werk. Zo kent de bouw vele verschillende disciplines, denk bijvoorbeeld aan timmerwerk, tegelwerk, schilderwerk etc. Er is voor iedereen wel een passende baan te vinden in de bouw.

5. Bewondering

Als medewerker in de bouw ben je iemand die werkt aan de ontwikkeling van een gebouw bijvoorbeeld. Zo kan je jarenlang genieten van een bouwwerk waaraan jij hebt bijgedragen.

Ben je nou op zoek naar een leuke passende baan in de bouw dan zijn er bijvoorbeeld genoeg vacatures in Bergen op Zoom te vinden die vast en zeker bij jou zouden kunnen passen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie